Headlines News :
Home » , » Radnički na Banjici

Radnički na Banjici

Written By maxtv on петак, 12. април 2013. | 21:57


Vaterpolisti Radničkog na Banjici igraju drugi meč polufinalne serije protiv Partizana, a kapiten Vanja Udovičić najavljuje bespoštednu borbu do poslednjeg daha. U prvom meču u Kragujevcu, domaći su slavili sa 11:8.
Kapiten vaterpolista Radničkog Vanja Udovičić rekao je da njegov tim čeka težak zadatak protiv Partizana istakavši da će sutra na Banjici igrati kao da je rezultat 0:0 u pobedama, u polufinalnoj seriji plej-ofa šampionata Srbije. Kragujevčani su u seriji poveli sa 1:0, savladavši aktuelnog prvaka u četvrtak kod kuće sa 11:8.
Udovicic.jpg
"Crno-beli su mlad tim, nemaju šta da izgube. Tokom cele sezone u jake susrete ulaze rasterećeno, bez bremena favorita, što im umnogome pomaže. Željni su dokazivanja, pozitivno razmišljaju, ne predaju se do kraja i to je karakteristično za celokupni sistem Partizana, otkako postoji. Za igrače Partizana je velika stvar što na ovaj način mogu da sazrevaju, ove utakmice im mnogo znače i sve to je generalno dobro za ceo srpski vaterpolo", smatra Udovičić.
On je ocenio da će u drugom duelu polufinalne serije pritisak biti na obe ekipe.
"Jako je teško igrati na Banjici, gde je malo ekipa uspelo da savlada domaćina. Lakše se diše posle jučerašnje pobede, ali treba da razmišljamo da je sutra novi meč, koji može puno da nam donese. Zato ćemo u novu utakmicu ući kao da je rezultat u pobedama 0:0, jer jedino tako možemo da igramo protiv mlade i rasterećene ekipe Partizana, koja nikoga preterano ne respektuje", istakao je kapiten Radničkog.
Udovičić je izrazio zadovoljstvo pobedom u domaćem bazenu, navodeći da su Kragujevčani protiv crno-belih u dobrom delu utakmice kontrolisali igru.
"Posle serije od tri primljena gola i izjednačenja na 8:8 nismo pali i to je veliki plus za ekipu. Još se vidi da ima oscilacija u našoj igri, ali se nadam da će se u mečevima pred nama to popraviti, da ćemo rasti iz utakmice u utakmicu, jer smatram da imamo kvalitet", rekao je Udovičić.
Druga utakmica polufinalne serije plej-ofa prvenstva Srbije između Partizana i Radničkog igra se sutra na Banjici od 20 sati.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger