Headlines News :
Home » , » Hrabro protiv šampiona

Hrabro protiv šampiona

Written By maxtv on петак, 12. април 2013. | 18:03


Mladen Dodoć, trener Javora, pred meč sa ekipom Partizana izjavio je da loši rezultati protivnika u poslednje vreme ne mogu biti prednost njegovom timu. Crno-beli bez Ninkovića i Mitrovića, Javor bez Onjila. Meč se igra u Ivanjici u subotu od 14 časova.
Trener Javora Mladen Dodić rekao je danas pred utakmicu 23. kola Superlige protiv Partizana da loši rezultati protivnika u poslednje vreme ne mogu biti prednost njegovom timu.
Dodic.jpg
"S obzirom na stanje na tabeli i loše rezultate u poslednje vreme, Partizan je došao u situaciju da mora da se 'vadi' protiv nas. To nam ne ide u prilog, ali gledamo sopstveni interes, da ostanemo neporaženi kako bismo povećali bodovni saldo na tabeli. Svesni smo da nijednu utakmicu nismo odigrali bez golova i da bismo ostali neporaženi moramo da damo gol", rekao je Dodić.
Partizan će protiv Javora biti oslabljen odsustvom Nikole Ninkovića i Aleksandra Mitrovića, a Dodić je istakao da crno-beli i pored toga imaju dovoljan broj igrača da se suprotstavi njegovoj ekipi.
"Partizan, bez obzira na odsustvo Ninkovića i Mitrovića, ima dovoljan fond igrača i dovoljno aduta. U prilog tome govori da se Eliomar Silva, koji je prošle godine bio najkorisniji naš igrač, još nije izborio za mesto startera. To govori o njihovom fondu igrača, konkurenciji i kvalitetu", rekao je Dodić.
Mitrovic.jpg
Javor će biti oslabljen odsustvom Igora Stojakovića, koji nije u timu već četiri utakmice, dok će Viktor Onjilo zbog povrede propustiti tek drugi meč ove sezone.
"Igor Stojaković već četiri utakmice nije tu zbog povrede, to nam stvara mnogo problema, a protiv OFK Beograda se povredio Viktor Onjilo i to je veliki hendikep jer nemamo preveliki fond igrača", rekao je trener ekipe iz Ivanjice.
"U sredu nas očekuje revanš polufinala Kupa i ta utakmica je za nas od istorijskog značaja, ali nismo u mogućnosti da previše igrača odmaramo, već smo sticajem okolnosti često nekompletni što se odražava na igru i rezultate. Pobeda bi bila istorijska s obzirom na činjenicu da Javor nikada nije pobedio Partizan i to bi nam podiglo samopouzdanje pred Kup", rekao je Dodić.
Javor će dočekati Partizan sutra u 14.00.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger