Headlines News :
Home » , » Mihajlović nepoželjan na Karaburmi

Mihajlović nepoželjan na Karaburmi

Written By maxtv on четвртак, 18. април 2013. | 11:22


Siniši Mihajloviću, koji je želeo da prisustvuje utakmici između OFK Beograda i Vojvodine, uskraćen ulazak na Omladinski stadion, prenosi "Sport". Savez i uprava "romantičara" sa dve (potpuno suprotne) verzije događaja. Jedno se čini izvesnim - ovo je najnovije poglavlje u sukobu Zvezdana Terzića sa Sinišom Mihajlovioćem na jednoj, i Tomislavom Karadžićem na drugoj strani.
Selektor Srbije Siniša Mihajlović došao je u Beograd kako bi uživo posmatrao revanš utakmicu polufinala Kupa Srbije između OFK Beograda i Vojvodine. Međutim, njemu je uskraćen ulazak na Omladinski stadion.
Mihajlovic.jpg
Kako prenosi "Sport", iz više izbora bliskih Fudbalskom savezu Srbije, "romantičari" nisu želeli da izdaju kartu Mihajloviću.
Jasno, u ovom trenutku obe strane imaju neku svoju verziju događaja, ali se između redova da pročitati da Siniša Mihajlović nije poželjan na Karaburmi.
Iz svega se dalje da zaključiti da je ovo samo kulminacija sukoba između srpskog selektora i prvog čoveka "romatičara" Zvezdana Terzića. Terzić je javno kritikovao Mihajlovića da mu reprezentativni spisak i sastav "diktira" menadžer Serđo Berti, zbog čega je Mihajlović podneo i tužbu protiv Terzića.
Uz to, ovo bi moglo da se shvati kao novo poglavlje takođe gorućeg sukoba između prvog čoveka srpskog fudbala, Tomislava Karadžića, i Terzića.
Kakva god istina bila, ostaje činjenica da je Mihajlović želeo da posmatra pomenutu utakmicu, ali da mu to nije omogućeno zbog poremećenih odnosa na relaciji Terazije - Omladinski stadion.
Po verziji koja se prezentuje u Savezu, oni su se dan pre utakmice javili organizatorima utakmice i tražili karte svečanu ložu za Mihajlovića. Sve do nekoliko časova uoči utakmice zvaničnog odgovora nije bilo.
Tezic.jpg
Nije bilo otvorenih ruku za Mihajlovića...
Verzija iz OFK Beograda je u potpunosti drugačija. Kako tvrde, oni su četiri karte odvojili za Savez. Međutim, nije reč o svečanoj loži, kao što je traženo i kao što prihvaćena norma nalaže, već o zapadnoj tribini.
"Karte su bile ostavljene na kapiji i trebalo je po njih da dođe Milivoje Mirkov. Da li ih je uzeo ili ne, to već ne znam", rekao je predsednika OFK Beograda Zvezdan Terzić.
Njegovu izjavu demantovao je komesar za bezbednost FSS, general Mirkov, koji je šokiran rečima Terzića.
"Upravo se vraćam sa utakmice u Jagodini, nemam pojma o čemu taj čovek priča. Ta njegova izjava veze sa istinom nema! Ja sam zadužen za bezbednost, što bih ja išao nekom po karte? Smešna priča", rekao je Mirkov.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger