Headlines News :
Home » , , » Zapad bolji od Istoka (VIDEO)

Zapad bolji od Istoka (VIDEO)

Written By maxtv on понедељак, 18. фебруар 2013. | 09:36

Košarkaška ekipa Zapadne konferencije pobednik je 62. ol-star utakmice američke NBA lige, pošto je u Hjustonu pobedila ekipu Istočne konferencije sa 143:138.
Najbolji igrač utakmice bio je igrač Zapada iz Los Anđeles Klipersa Kris Pol, koji je postigao 20 poena i imao 15 asistencija i četiri ukradene lopte.


Ovo je treća uzastopna pobeda Zapada nad Istokom u ovom prijateljskom egzibicionom nadmetanju, koje se organizuje od 1951. godine.
Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Kevin Djurant sa 30 poena i šest skokova, Blejk Grifin ubacio je 19 poena, Džejms Harden 15, dok je Rasel Vestbruk dodao 14 poena. Kobi Brajant postigao je devet poena uz osam asistencija, ali je u poslednjim minutima u dva navrata blokirao dva šuta Lebrona Džejmsa.
U ekipi Istoka najbolji je bio Karmelo Entoni sa "dabl-dabl" učinkom od 26 poena i 12 skokova, Dvejn Vejd postigao je 21 poen i imao sedam asistencija, dok je Lebron Džejms dodao 19 poena.
NBA-all-stars-2.jpg
"Timski smo odigrali dobro u odbrani. Kobi je bio dobar, teško je zaustaviti Lebrona, ali dao je sve od sebe. Uspeo je da blokira dva Lebronova šuta. Ali Si Pol nas je veoma dobro držao u igri", rekao je Djurant.
Ekipa Zapada vodila je posle sve tri četvrtine, ali tokom tih perioda nije uspela da stekne više od osam poena prednosti. U četvrtoj četvrtini je Zapad ipak uspeo da se odlepi i stekne dvocifrenu razliku predvođen Raselom Vestbrukom i Džejmsom Hardenom.
Pol je pogodio trojku, a Brajant je posle koša blokirao šut Džejmsa, nakon čega je Djurant "zakucao" za 136:126. Zapad je prednost čuvao i atrkativnim "zakucavanjem" Grifina. On je sebi asistirao tako što je loptu prvo bacio o tablu, a nakon toga poentirao za 142:134.
"Bilo je sjajno igrati drugi put u Hjustonu. Istok nije pobedio, ali svi smo pobednici, jer smo učesnici ol-star utakmice. Bilo je sjajno", rekao je Dvejn Vejd.
NBA-all-stars.jpg
Tokom utakmice igrači su izvodili skečeve i zbijali šale na račun protivnika. Čak su i brojne poznate ličnosti koje su sedele pored terena učestvovale, pošto je Vestbruk, u pokušaju da oduzme loptu protivniku, uleteo na mesta pevačice Bijonse i njenog supruga muzičara Džej Zija.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger