Headlines News :
Home » , » Ramos i Isko su igrači za Barsu

Ramos i Isko su igrači za Barsu

Written By maxtv on понедељак, 18. фебруар 2013. | 11:42


Fudbaler sredine terena Barselone Andres Inijesta voleo bi da u katalonskoj ekipi zaigraju Serhio Ramos iz Reala i Isko iz Malage.
"Oduvek mi se sviđalo kako igra Ramos. On je sjajan fudbaler. Takođe jedan od igrača čije vreme tek dolazi je Isko iz Malage", kazao je Inijesta španskim medijima.
Andreas-Iniesta-2009..jpg
On je priznao da mu nedostaje rad sa Pepom Gvardiolom, kao i da je ekipi teško sada kada je i aktuelni trener Tito Vilanova odsutan zbog lečenja.
"Nedostaje mi Gvardiola jer volim da radim sa ljudima koji su u karijeri napravili velike rezultate. Sada je još komplikovanije jer ni Vilanova nije tu, ali radimo naporno. Nadam se da će sve na kraju da se završi kako treba", naveo je reprezentativac Španije.
U odsustvu Vilanove koji se oporavlje od operacije tumora pljuvačne žlezde, ekipu Barselone sa klupe predvodi Đordi Rura.
Inijesta je ponovio da bi voleo da do kraja igračke karijere bude član Barselone.
"Oduvek mi je to bila želja. Ovde se osećam veoma dobro, došao sam pre 12 godine i želim da odem u penziju u dresu Barselone. Ako se složimo i klub i ja, neće biti problema", dodao je on.
Inijesta je za Barselonu do sada odigrao 435 utakmica i postigao 46 golova.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger