Headlines News :
Home » , » Srbija za spas hrvatskog fudbala

Srbija za spas hrvatskog fudbala

Written By maxtv on уторак, 12. фебруар 2013. | 16:30


Mario Stanić razočaran činjenicom da samo dolazak Srbije u Zagreb može da pokrene hrvatsku fudbalsku javnost. Kakav apsurd! Samo Srbija može mobilizovati sve navijačke grupe, dolazak Srbije može ispuniti stadion Maksimir do poslednjeg mesta, napisao Stanić u svom blogu.
Nekadašnji hrvatski reprezentativac Mario Stanić na zanimljiv način prokomentarisao je predstojeći fudbalski meč Srbije i Hrvatske, koji se 22. marta igra na zagrebačkom Maksimiru.
Stanic.jpg
"Ujediniće se Hrvatska taj dan, verujte mi... Tog dana ću ja biti poprilično žalostan, jer upravo dok ovo pišem, uviđam da samo Srbija može spasiti hrvatski fudbal. Kakav apsurd! Samo Srbija može mobilizovati sve navijačke grupe. Dolazak Srbije može ispuniti stadion Maksimir do poslednjeg mesta, a za sve druge atraktivne protivnike nisam siguran...", napisao je Stanić na svom blogu.

Mario Stanić rođen je u Sarajevu, a za Hrvatsku je nastupio 49 puta. Bio je član reprezentacije koja je 9. oktobra 1999. godine igrala na Maksimiru protiv reprezentacije SRJ, a čak je bio i strelac na meču koji je završen rezultatom 2:2.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger