Headlines News :
Home » , » Protiv Ulma "na mišiće"

Protiv Ulma "na mišiće"

Written By maxtv on уторак, 12. фебруар 2013. | 13:33


Vlada Vukoičić očekuje da njegovi košarkaši izvuku maksimum posle osvojenog Kupa Srbije i "na mišiće" savladaju ekipu Ulma. Nemačka ekipa pokazala da se radi o izuzetno nezgodnom protivniku, Zvezdi pobeda neophodna, ukoliko želi da razmišlja o prolazu u narednu rundu takmičenja.
Trener košarkaša Crvene zvezde Vlada Vukoičić rekao je danas da crveno-beli moraju da zaborave na trijumf u Kupu Radivoja Koraća i "na mišiće" izbore pobedu protiv nemačkog Ulma.
Vukoicic.jpg
Crveno-beli posle četiri odigrane utakmice u grupi imaju skor 2-2 i sa dve pobede do kraja, protiv Ulma i 19. februara na gostovanju Galatasaraju sigurno bi izborili plasman u četvrtfinale Evrokupa.
"Trenutno se nalazimo na krilima pobede u Kupu i nadam se da ćemo protiv Ulma iscrpeti poslednji atom energije i dati sve od sebe. Ovo je utakmica koju moramo da izvucemo 'na mišiće' i pronaći snage u glavi. Prakticno ćemo za šest dana odigrati pet utakmica. Nije lako vratiti ekipu, nekome je potrebno smanjiti trening, a drugima terapija", rekao je Vukoičić na konferenciji za medije u dvorani Pionir.
On je dodao da je nekoliko igrača povređeno i da će nastup MVP-ija finalne utakmice u Kragujevcu Demarkusa Nelsona, koji je protiv Partizana povredi skočni zglob i koleno zavisiti od nalaza na pregledima.
Trener Zvezde upozorio je da je Ulm veoma ofanzivna ekipa, koja ima visoke procente šuta za dva i tri poena.
Nelson.jpg
"Biće teško ako im dozovolimo da nametnu svoj način igre. Ekipa Ulma bila je potcenjena kada je formiran sastav grupe, ali su na parketu pokazali da opravdano igraju u ovoj fazi i konkuršu za sledeći deo takmičenja", objasnio je Vukoičić.
Klub sa Malog Kalemegdana uputio je apel publici da navijanje bude fer, korektno i sportski, jer je na prošloj utakmici bilo ubacivanja tvrdih predmeta u teren, što može da dovede do veće kazne.
Utakmica Crvena zvezda - Ulm igra se sutra od 19.30 u dvorani Pionir, dok u isto vreme u Kazanju Uniks dočekuje ekipu Galatasaraja.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger