Headlines News :
Home » , » Partizan u plusu

Partizan u plusu

Written By maxtv on понедељак, 25. фебруар 2013. | 18:30


Na Skupštini Partizana konstatovano da su crno-beli u 2012. godini poslovali pozitivno i da je ostvarena zarada od 300.000 evra. Savo Milošević predložen za novog člana UO.
Predsednik fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić rekao je danas da su crno-beli treću godinu zaredom poslovali pozitivno i da je tokom 2012. godine ostvarena zarada od 300.000 evra.
"Najznačajniji prihodi i dalje su od prodaje igrača i ukoliko želimo da klub sa svim selekcijama i dalje bude uspešan, tako mora da bude. Transferi igrača i u prošlosti su bili glavni izvori prihoda, a tako će da bude i ubuduće. Ali, transferi moraju da budu planski i kontrolisani", rekao je Đurić podnoseći izveštaj, koji je usvojen na redovnoj Skupštini kluba.
djuric1.jpg
Đurić: Partizan u plusu 300.000 evra
On je naveo da su ukupni prihodi kluba u 2012. godini bili 18.459.000 evra, a rashodi 18.182.000 evra.
Prvi čovek kluba pohvalio je marketing službu koja je napravila izuzetne ugovore sa Karlsbergom i Adidasom, ali i naglasio da bi prihodi od sponzora morali da budu veći.
"Nismo zadovoljni u kakvom stanju nam je stadion i uskoro ćemo porazgovarati sa državnim organima kako bismo na tome radili. Što se tiče internata, plan nije ispunjen, ali ne odustajemo i novi rok za njegovu izgradnju je 2015. godina", naglasio je Đurić i dodao da sportski ciljevi ostaju isti - domaća titula i grupna faza jednog od dva evropskog takmičenja.
Kada su u pitanju medijske najave da bi na Skupštini moglo da dođe do njegove smene, Đurić je bio jasan.
"Nemojte da potcenjujete Skupštinu, to je skup naših legendi. Ko nema hrabrosti da dođe ovde i kaže šta ima, on nije deo Partizana, već tabloidne javnosti", poručio je Đurić.
Na Skupštini je prisutan i Đurićev protivkandidat na prethodnim izborima Savo Milošević i on je predložen za novog člana Upravnog odbora kluba.

Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger