Headlines News :
Home » , » Bez Janka u Bojsiju

Bez Janka u Bojsiju

Written By maxtv on понедељак, 25. фебруар 2013. | 20:08


Reprezentacija Srbije igraće bez Janka Tipsarevića u četvrtfinalnom meču Svetske grupe Dejvis kupa početkom aprila protiv selekcije SAD.
Deveti teniser sveta potvrdio je danas da nakon 14 godina kontinuiranog igranja za državni tim neće biti u sastavu za duel protiv SAD od 5. do 7. aprila u gradu Bojsi, u američkoj državi Ajdaho.
dk-srb-sve12.jpg
Srbija u Bojsiju protiv SAD bez Tipsarevića
Predstojećih pedesetak dana očekuju me samo mečevi na tvrdoj podlozi. Imajući u vidu da je vreme trajanja mog povratka u punu takmičarsku formu neizvesno, procena mog tima je da moje telo može da izdrži ritam turnirskih mečeva na dva dobijena seta. Malo je verovatno da mogu da pružim maksimum u dva Dejvis kup meča, oba u mogućih pet setova sa vrhunskim protivnicima u toku jednog vikenda, izjavio je Tipsarević, navodeći da je mnogo odgovornije da ovu vrstu odluke donese i podeli sa saigračima i selektorom blagovremeno "kako bi se svi prilagodili ovoj situaciji.
Naš tim ima izuzetno jak sastav sa svetskim brojem jedan na čelu. Uveren sam da će i bez mene ostvariti fantastičan rezultat, poručio je Tipsarević.
Srbija se plasirala u četvrtfinale Dejvis kupa pobedivši u prvom kolu Belgiju sa 3:2, dok su Amerikanci istim rezultatom savladali Brazil.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger