Headlines News :
Home » , » Mega prvi polufinalista

Mega prvi polufinalista

Written By maxtv on четвртак, 7. фебруар 2013. | 21:59


Mega Vizura je prvi polufinalista Kupa Radivoja Koraća. Zemunci u penal završnici savladali Vršac 82:79. Novica Veličković debitovao za Megu.
Košarkaši Mega Vizure prvi su polufinalisti završnog turnira Kupa Radivoja Koraća pošto su večeras u Kragujevcu, u četvrtfinalu, savladali ekipu Vršca sa 82:79 (16:12, 25:16, 5:20, 36:31).
Utakmicu u dvorani "Jezero" obeležio je debi doskorašnjeg državnog reprezentativca Novice Veličkovića u dresu beogradskog tima. Mega Vizura je bolje otvorila meč i na poluvreme otišla sa plus 13 poena, ali je u nastavku zaigrala opuštenije, što su Vrščani iskoristili i serijom 10-0 uveli borbu u dramatičnu završnicu.
Novica-Velickovic.jpg
Međutim, nisu imali snage za preokret, pa su favorizovani Beograđani na kraju zasluženo slavili.
Najzapaženiji u redovima pobednika bili su Micić sa 16, Krstić sa 13, i Marjanović, Luković i Reljić sa po 11 poena, dok je Veličković za 19 minuta postigao pet poena.
Vrščane je predvodio odlični Radović sa 29 poena, Vuksanović je ubacio 17, a Mitrović 13.
Mega Vizura u polufinalu čeka boljeg iz meča u kojem večeras od 21 sat igraju branilac trofeja Partizan i užička Sloboda.
U preostalim četvrtfinalnim utakmicama sutra se sastaju Radnički Kragujevac - Metalac Valjevo (18.30 sati) i Crvena zvezda - Vojvodina (21).
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger