Headlines News :
Home » , » Novi rok za Zvezdu

Novi rok za Zvezdu

Written By maxtv on четвртак, 7. фебруар 2013. | 20:19


Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije (FSS) produžio je rok Crvenoj zvezdi, Smederevu, Novom Pazaru i Radu da do 22. februara izmire obaveze ili neće moći da licenciraju nove igrače za nastavak sezone.
Preko sajta nacionalnog saveza Odbor za hitna pitanja FSS-a uputio je apel pomenutim klubovima da izmire zaostale obaveze u predviđenom roku, jer im nikakav dodatni rok neće biti na raspolaganju.
Tomislav-Karadzic.jpg
FSS se smiliovao, Zvezdi, Smederevu, Novom Pazaru i Radu dodatni rok
"Disciplinska komisija FSS-a nastaviće stalno zasedanje i u slučaju neizmirenja obaveza uslediće izricanje oštrijih kazni predviđenih Disciplinskim pravilnikom, a za šta će imati punu podršku svih organa saveza", navodi se u poruci. Prethodni rok isticao je 8. februara u ponoć.
Odbor za hitna pitanja konstatovao je da su, u međuvremenu, finansijske obaveze prema drugim klubovima i licima izmirili Partizan, Radnički Kragujevac, Sloboda, Napredak i Novi Sad i njima je ukinuta zabrana registrovanja novih igrača.
Crvena zvezda.jpg
Zvezdi još dve nedelje da isplati dugovanja
Na današnjoj sednici je odlučeno da FSS pomogne sve regione doniranjem sportske opreme, kao i da Dušan Savić bude kooptiran u članstvo Stručnog odbora FSS-a.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger