Headlines News :
Home » , » Sinsinati: Azarenka do titule posle velike borbe

Sinsinati: Azarenka do titule posle velike borbe

Written By maxtv on понедељак, 19. август 2013. | 01:32

Viktorija Azarenka osvojila je turnir u Sinsinatiju pošto je u finalu savladala Serenu Vilijams sa 2:1, po setovima 2:6, 6:2, 7:6. Beloruska teniserka je trijumfovala nakon drame u trećem setu koji se završio taj brejkom. Imala je Serena šanse da, nakon preokreta, završi čitav posao, ali je sa dve katastrofalne greške vratila Azarenku u igru. Beloruskinja je iskoristila poklon i uspela da trijumfuje u taj brejku sa 8:6.

Viktorija Azarenka napravila je podvig i osvojila turnir u Sinsinatiju. Beloruska teniserka je u finalu savladala Amerikanku  Serenu Vilijams sa 2:1, po setovima 2:6, 6:2, 7:6 (8:6).

Prvi set nije najavljivao dramatičan meč. Serena je bez problema, za samo 27 minuta, došla do 6:2. Azarenka uzvraća u narednom setu istim rezultatom.

U sjajnom trećem setu odluka o pobedniku pala je tek nakon taj brejka. Beloruskinja je kontrolisala taj deo igre, stekla prednost mini brejkom da bi dopustila Sereni da se vrati sa tri vezana poena.

Američka teniserka, nakon sjajne razmene udaca, uspela je da izbaci Azarenku iz igre, ali je promašila prazan teren. Ovaj promašaj vidno je uticao na američku teniserku koja nije mogla da povrati koncentraciju.

Azarenka je ovoga puta iskoristila poklon protivnice i osvojila ključni poen kojim je osvojila taj brejk i trijumfovala na meču.

Ovo je 17. titula u karijeri beloruske teniserke koja je u polufinalu izbavcila Jelenu Janković.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger