Headlines News :
Home » , » Novak Đoković sedmu godinu zaredom na Masters kupu

Novak Đoković sedmu godinu zaredom na Masters kupu

Written By maxtv on понедељак, 19. август 2013. | 12:48

Osim najboljeg tenisera sveta, učešće u Londonu, na završnom turniru sezone, obezbedio jedino Rafael Nadal.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković obezbedio je mesto na Masters kupu u Londonu sedmi uzastopni put i veruje da može da odbrani titulu.

"Biti branilac titule dodaje malo više očekivanja i pritiska. Znajući da mogu da igram dobro imam dovoljno razloga da verujem da mogu da odbranim titulu. To me inspiriše da se dobro pripremim", rekao je Đoković.

Pored Đokovića, do sada je jedino Španac Rafael Nadal obezbedio plasman na završni turnir na kojem učestvuje osam najboljih tenisera u ovoj sezoni.

Srpski teniser je dva puta trijumfovao na Masters kupu. Prvi put 2008. godine kada je u finalu u Šangaju pobedio Rusa Nikolaja Davidenka, a drugi put prošle godine u Londonu, pobedom nad Švajcarcem Rodžerom Federerom.

"Moja najdraža uspomena je osvajanje titule 2012. godine kada sam pobedio u svih pet mečeva i igrao dobar tenis. To je bio najbolji način da se završi sezona", rekao je Đoković.

On je prvi na ATP listi već 95 nedelja. Prvi put je postao broj jedan 4. jula 2011. godine nakon što je osvojio titulu na Vimbldonu.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger