Headlines News :
Home » , » Omladinska fudbalska reprezentacija korak do sna

Omladinska fudbalska reprezentacija korak do sna

Written By maxtv on четвртак, 1. август 2013. | 08:45

Omladinci Srbije u borbi za titulu prvaka starog kontinenta odmeriće snage u finalu sa Francuzima. U grupnoj fazi su remizirali, sada je ulog puno veći. Orlići su do sada oduševili, neka tako i nastave, još samo jedan korak do sna! Finale se igra od 20.45 uz direktan prenos na našem sajtu.
Nakon utakmice za infarkt i pobede posle izvođenja penala, omladinska reprezentacija Srbije će odmeriti snage sa Francuskom u finalu prvenstva Evrope u Litvaniji. Igrom i zalaganjem izabranici Ljubinka Drulovića postigli su veliki uspeh i samo još jedan dobro odigran meč i malo fudbalske sreće ih deli od titule Evropskih šampiona.  
Srbija-Francuska1.jpg
Ovi protivnici su već odmerili snage u grupi i remizirali ali će ovog puta ulog biti mnogo veći - titula prvaka starog kontinenta.  Finale će svakako biti mnogo teža utakmica nego što je to bio susret sa Francuzima u grupnoj fazi takmičenja, kada je bilo nerešeno - 1:1.
Selektor reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović poručio je da će u finalu protiv Francuske odlučiti nijanse i da će pobediti tim koji napravi manje grešaka.
"Maksimalno smo se potrudili da se igrači što bolje oporave za predstojeći meč. Očekujem od igrača istu posvećenost kao i na prethodne četiri utakmice", rekao je Drulović na zvaničnoj konferenciji za novinare.
Srbija-Francuska3.jpg
Srbija će u finalu moći da računa i na Milana Vojvodića koji je izostao sa polufinalne utakmice zbog suspenzije.
Selektor Francuske Fransis Smerecki izuzetno poštuje srpski tim kao "dobro organizovanu ekipu sa nekoliko visoko kvalitetnih pojedinaca".
Finalna utakmica prvenstva Evrope za igrače do 19 godina između Srbije i Francuske igra se u četvrtak od 20,45 uz prenos na našem sajtu
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger