Headlines News :
Home » , » Liga Evrope: Voša hrabro na Bursu

Liga Evrope: Voša hrabro na Bursu

Written By maxtv on четвртак, 1. август 2013. | 08:55

Trenutak istine za Vošu. Na stadion Karađorđe u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope dolazi turska Bursa. Od kakvog materijala je satkana ova ekipa. Da li izabranici Marka Nikolića mogu hrabrom igrom da eliminišu Turke. Meč između Vojvodine i Burse u Novom Sadu počinje u 20.00 časova a prenos je na našem sajtu.
Protivnik je favorit, toga su svesni u taboru Novosađana, međutim i ne pomišljaju da na teren izađu sa belom zastavom. Ekipa je spremna i motivisana da se Bursi suprotstavi u najboljem izdanju. Ključ je u hrabroj i disciplinovanoj igri, da svaki igrač da svoj maksimum i rezultat neće izostati. Potrebno je i sportske sreće, a sreća prati hrabre.
Vojvodina-001.jpg
Protivnik koji je višestruko skuplji od naše ekipe, koji ima tim za Ligu šampiona verovatno će pokušati da u prvom meču stigne do prednosti. Ipak, Vojvodina ima svoje adute. Posle četiri vezane pobede u kvalifkacijama i odlične igre i timskog duha ekipe niko nemože da ih smatra autsajderom.
Trener Marko Nikolić se nada sa njegova tim može da se suprotstavi turskoj Bursi u mečevima trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope i naglasio da nije presudna količina novca uloženog u ekipu.
"Bursa je ekipa koja je pravljena za Ligu šampiona i samo sticajem okolnosti nalazi se u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Radi se o iskusnom timu, sa prosekom od 29,5 godina, imaju igrače koji su nastupali u najvećim evropskim klubovima. Činjenicu da igramo sa planiranim učesnikom Lige šampiona moramo da istaknemo, jer je u javnosti stvorena euforija i baš zbog toga potrebno je da se zna koliko jakog protivniko imamo", rekao je Nikolić.
Vojvodina-01.jpg
 "Bursa je ekipa koja je pravljena za Ligu šampiona i samo sticajem okolnosti nalazi se u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Radi se o iskusnom timu, sa prosekom od 29,5 godina, imaju igrače koji su nastupali u najvećim evropskim klubovima. Činjenicu da igramo sa planiranim učesnikom Lige šampiona moramo da istaknemo, jer je u javnosti stvorena euforija i baš zbog toga potrebno je da se zna koliko jakog protivniko imamo", dodao je Nikolić.
 Iako se tim koji pobeđuje ne menja, ipak će biti nekih izmena, jer se Vojvodina u međuvremenu pojačala. Za utakmicu sa Bursom licencirani su Kaluđerović, Tumbasević i Leković, dok se za Denkovića i Fatića čekaju papiri. Abubakar se oporavio, trenira sa ekipom i u kombinaciji je za tim. Tako da će Voša u duel sa Turcima ući mnogo jača nego u mečeve sa Honvedom.
Ta Bursu igraju neka poznata imena evropskog fudbala poput Sebastijana Freja, bivšeg golmana Intera, Fiorentine i Parme, zatim bivši levi bek Marseja i Milana Nigerijac Taje Taivo, pa doskorašnji vezista Porta Argentinac Fernando Beluši, kao i nekadašnji turski reprezentativac Tunčaj Sanli.
Vojvodina-03.jpg
Prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Vojvodine i Burse igra se sutra od 20 sati na stadionu Karađorđe u Novom Sadu a prenos je na našem sajtu.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger