Headlines News :
Home » , » Liga Evrope: Zvezda na ispitu u Odesi

Liga Evrope: Zvezda na ispitu u Odesi

Written By maxtv on четвртак, 1. август 2013. | 12:13

Nakon veoma lošeg izdanja u meču na Islandu crveno-beli moraju da poprave utisak i probaju da ostvare dobar rezultat u Odesi. Za razliku od IBV-a Ukrajinci su mnogo ozbiljniji protivnik. Fudbalere Zvezde u Odesi sa klupe vodi pomoćni trener Miloš Kostić. Meč je na programu od 18.15 uz direktan prenos na našem sajtu. 
Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće ekipi Černomoreca iz Odese u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Pred crveno-belima je težak zadatak i cilj da u Beograd donesu što bolji rezultat.
Zvezda1.jpg
Nisu se na Islandu predstavili u dobrom svetlu, a u Ukrajini ih čeka mnogo ozbiljniji protivnik.
Fudbalere Crvene zvezde na utakmici protiv Černomoreca u Odesi sa klupe će voditi pomoćni trener Miloš Kostić pošto je šef stručnog štaba Slaviša Stojanović suspendovan zbog isključenja na meču protiv IBV-a na Islandu prošle nedelje.
Trener Slaviša Stojanović nije hteo da se bavi prognozama. Mnogo mu jevažnije da njegovi igrači pruže maksimum. 
"Ne znam da li su šanse za prolaz u narednu fazu kvalifikacija 50:50. Ne bavim se takvim procenama, već mi je najvažnije da moji igrači u svakom meču pruže maksimum i odigraju najbolje što umeju. Procente i špekulacije ostavljam kladioničarima", rekao je Stojanović. On je istakao da još nije doneo odluku o tome kojih će 11 igrača poslati na teren od prvog minuta.
Zvezda2.jpg
Dobra vest je da je novi fudbaler Zvezde Novak Martinović dobio sertifikat iz Kine, pa će moći da igra na meču ukolko to odluči trener.
Prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope u Odesi igra se u četvrtak od 18.15 uz direktan prenos je na našem sajtu .
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger