Headlines News :
Home » , » Montreal: Treće kolo kobno za favorite

Montreal: Treće kolo kobno za favorite

Written By maxtv on петак, 9. август 2013. | 10:24

Treće kolo Rodžers kupa bilo je i poslednje za petoricu tenisera koji su postavljeni za nosioce na ATP turniru u Montrealu.Verovatno je najneprijatnije iznenađen Endi Marej koga je iz daljeg takmičenja eliminisao Ernests Gulbis, a umalo da se u grupi deklasiranih favorita nađe i naš Novak Đoković.

U trećem kolu Rodžers kupa nastala je prava pošast za najbolje tenisere, favorizovane i visoko plasirane na rang listama.Još jedan pokazatelj da su kvalitet igre i spremnost igrača u svetskom tenisu izjednačeniji a o pobedama i plasmanu sve više odlučuju nijanse.

Uz vimbldonskog pobednika, Britanca Endija Mareja, iz daljeg takmičenja eliminisani su Huan Martin Del Potro (Argentina), Tomaš Berdih (Češka), Kei Nišikori (Japan) i Jerži Janovič (Poljska), pa će društvo eliti (Novak Đoković, Rafael Nadal, Rišar Gaske i Miloš Raonić) u četvrtfinalu praviti Ernests Gulbis (Letonija), Vasek Pospišil (Kanada), Nikolaj Davidenko (Rusija) i Marinko Matošević (Australija).

Iznenađenje dana napravili su Gulbis koji je savladao Mareja i Pospišil koji je bio bolji od Berdiha.

Na pragu iznenađenja bio je i Uzbekistanac Denis Istjomin koji je uzeo prvi set Đokoviću ali je najbolji svetski teniser na vreme podigao nivo igre i, kako-tako, opravdao ulogu favorita.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger