Headlines News :
Home » , » Fudbaleri Vojvodine pobedu posvetili Bati Butoroviću

Fudbaleri Vojvodine pobedu posvetili Bati Butoroviću

Written By maxtv on петак, 9. август 2013. | 09:59

Trener fudbalera Vojvodine Marko Nikolić rekao je posle trijumfa nad turskom Bursom da su njegovi izabranici igrali kvalitetno i odgovorno tokom celog susreta, a da pobedu posvećuju pokojnom predsedniku kluba Ratku Butoroviću.

Novosadski crveno-beli su izborili baraž za Ligu Evrope savladavši Bursu u gostima sa 3:0, u revanš meču trećeg kola kvalifikacija.


"I u najavi utakmice rekao sam da nismo bez šansi u Turskoj, a to smo i dokazali velikom i ubedljivom pobedom. Igrali smo drčno i odgovorno tokom svih 90 minuta, uspevši da izdržimo pritisak domaćina na početku drugog poluvremena. Zahvalni smo navijačima koji su nas sjajno bodrili, a aplauze smo zaslužili i od navijača domaćina. Pobedu posvećujemo pokojnom predsedniku Ratku Butoroviću", izjavio je Nikolić telefonom za novosadski Dnevnik.

Jedan od junaka trijumfa bio je Nemanja Radoja, koji je izdržao bitku s Argentincem Pablom Bataljom na sredini terena.
"Zadatak mi je bio da kontrolišem Batalju i srećan sam što sam dobro odradio posao. Ni sami nismo očekivali ovako ubedljivu pobedu, ali smo u nju verovali i zato smo do nje i stigli", istakao je Radoja.

Branislav Trajković je takođe sjajno odigrao meč u Bursi.
"Znali smo da nije sve gotovo i dali smo sve od sebe da obradujemo navijače na stadionu u Bursi i u Novom Sadu. Misim da je ovo najveća pobeda Vojvodine u poslednjih 30 godina i posvećujemo je sadašnjem predsedniku Balši Butoroviću i njegovom pokojnom ocu Ratku", kazao je Trajković.

Strelac trećeg gola Andrija Kaluđerović naveo je da je ogromno zadovoljstvo među igračima posle maestralne predstave u Turskoj.
"Čitav tim odlično je odigrao utakmicu, mislim da ni Realu iz Madrida ne bi bilo lako u Bursi. Imali smo dosta prostora za igru, a srećan sam što sam golom zaključio ovaj susret", poručio je Kaluđerović novinaru Dnevnika.

Žreb parova baraža za Ligu Evrope biće održan nešto posle 13 časova u švajcarskom Nionu. Mogući rivali Vojvodine u plej ofu za ulazak u grupnu fazu UEFA Lige Evrope su : Šerif (Moldavija), Rubin (Kazanj, Rusija), Sent Etjen (Francuska), Fiorentina (Italija) i Trabzonspor (Turska).
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger