Headlines News :
Home » , , » Incident sa Kapitenskom trakom pred policijom (VIDEO)

Incident sa Kapitenskom trakom pred policijom (VIDEO)

Written By maxtv on петак, 9. август 2013. | 11:35

Vođa navijača Partizana Miloš Radisavljević, koji je u utorak posle meča sa Ludogorecom preskočio ogradu na stadionu i skinuo kapitensku traku Marku Šćpoviću, biće saslušan u policiji.

Policija je u četvrtak uzela izjavu od fudbalera Partizana Marka Šćepovića, kome je navijač Miloš Radisavljević Kimi oduzeo kapitensku traku posle meča protiv Ludogoreca na stadionu u Humskoj.

Incident sa skidanjem kapitenske trake

Radisavljeviću je za danas zakazan informativni razgovor u policiji, prenosi "Politika", pozivajući se na izvore iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Posle razgovora sa obojicom učesnika događaja, kako je rekao izvor blizak istrazi, biće sastavljen izveštaj, koji će policija sa priloženim dokazima dostaviti nadležnom tužilaštvu.

Policija će, čak i ako Šćepović ostane pri tvrdnji da je sam predao kapitensku traku Radisavljeviću i da ga ovaj ni na jedan način nije ugrozio, predložiti tužilaštvu pokretanje postupka protiv navijača, zbog neovlašćenog upada na sportski teren.

Prema Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, neovlašćen ulazak na teren predstavlja prekršaj za koji se izriče kazna zatvora od 30 do 60 dana i novčana kazna od 50.000 do 150.000 dinara.

Dan ranije Vanja Vukić, državni sekretar MUP, istakao je da će "MUP ispitati da li je lice koje je ušlo na stadion imalo i neko odobrenje od uprave fudbalskog kluba Partizan da stoji na mestu na kojem se nalazilo".

Vođa navijača Partizana Miloš Radisavljević, pravosnažno je osuđen na šest meseci zatvora zbog nasilničkog ponašanja tokom utakmice Lige Evrope između Partizana i Šahtjora u decembru 2009. godine u Beogradu.

Nakon toga je osuđen i na 16 meseci zatvora zbog ugrožavanja sigurnosti novinarke B92 Brankice Stanković skandranjem pretnji na istoj utakmici.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger