Headlines News :
Home » , » Košarkaška reprezentacija: Nedović lakše povređen, Lučić se oporavio

Košarkaška reprezentacija: Nedović lakše povređen, Lučić se oporavio

Written By maxtv on уторак, 13. август 2013. | 13:56

Nemanja Nedović, na sreću, nije zatobio težu povredu na meču sa Rusijom. Vladimir Lučić sanirao problem sa leđima i kreće u trenažni proces. Orlovi u sredu putuju u Francusku.

Košarkaški reprezentativac Srbije Nemanja Nedović zadobio je manju povredu primicača leve noge na meču sa Rusijom, dok je Vladimir Lučić sanirao problem sa leđima, saopštio je danas KSS.

"Nedović je tokom drugog poluvremena utakmice zadobio manju povredu primicača leve noge. On već danas počinje sa terapijom i radiće individualno sa kondicionim trenerom do potpunog oporavka i povratka u pun trenažni proces", saopštio je predsednik Medicinske komisije Košarkaškog saveza Srbije Dragan Radovanović.

Zbog terapija i individualnih treninga, Nedović neće putovati na turnir u Antibu i ostaće u Beogradu da uz Miloša Teodosića radi sa kondicionim trenerom. Očekuje se da se Nedović priključi timskim treninzima po povratku ekipe iz Francuske.

Posle obavljenog pregleda i konsultacija, konstatovano je da je povreda Vladimira Lučića sanirana. On će se od danas uključiti u pun trenažni proces i putovaće sa ekipom u Francusku.

Reprezentacija Srbije sutra putuje na turnir u Antibu, gde će odigrati dve utakmice. U četvrtak se Srbija sastaje sa selekcijom Francuske (20.30), dok će u petak, u istom terminu, igrati protiv Gruzije.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger