Headlines News :
Home » , » Pomoć grada Beograda za Zvezdu i Partizan

Pomoć grada Beograda za Zvezdu i Partizan

Written By maxtv on уторак, 9. јул 2013. | 18:02

Nakon sastanka čelnika Sportskih društava Crvena zvezda i Partizan sa gradonačelnikom Beograda Draganom Đilasom, odlučeno je da će grad finansijki pomoći najugroženije klubove u oba SD a da će od 2014 novčana sredstva namenjena "večitim rivalima" biti uvrštena u gradski budžet.
Grad Beograd će u naredna dva meseca jednokratno pomoći sportskim društvima Crvena zvezda i Partizan, kako bi donekle rešili nezavidnu situaciju u kojoj se nalaze mnogi njihovi klubovi, saopšteno je danas iz kabineta gradonačelnika Dragana Đilasa nakon sastanka sa čelnim ljudima crveno-belih i crno-belih.
Djilas.jpg
Inicijativu za pomoć večitima pokrenu je gradonačelnik Dragan Đilas, koji je danas u Starom dvoru razgovarao sa predsednikom Skupštine SD Crvena zvezda Petrom Škundričem, članom Upravnog odbora Nebojšom Čovićem i generalnim sekretarom Ivanom Todorovom, odnosno sa predsednikom Skupštine SD Partizan Duškom Vujoševićem i generalnim sekretarom Milanom Obućinom.
Dogovoreno je da se radi na institucijalnom finansiranju dva najveća sportska društva kroz gradski budžet počev od 2014. godine, kao i da se formira radno telo koje će se baviti rešavanjem problema urbanističkih kompleksa fudbalskih klubova Crvena zvezda i Partizan.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger