Headlines News :
Home » , » Partizan Ligu šampiona

Partizan Ligu šampiona

Written By maxtv on понедељак, 29. јул 2013. | 17:20

Ludogorec je favorit, ali mi vidimo veliku šansu za dobar rezultat i ne preostaje nam ništa drugo nego da napadnemo, kaže Vuk Rašović. Ako budemo koncentrisani, plasiraćemo se u Ligu šampiona, smatra Đemba Đemba. Mitrović u Anderlehtu, Fofana u Partizanu - sve je moguće, kaže Albert Nađ.
Trener Partizana Vuk Rašović kaže da njegovoj ekipi "ne preostaje ništa drugo" nego da proba da iznenadi Ludogorec u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.
Rasovic.jpg
"Prikupili smo mnogo informacija o Ludogorecu jer je postojala šansa da sa njima igramo i u drugom kolu kvalifikacija. Iskusni su, dve godine su na okupu. Dobro smo ih skenirali, znamo kako mogu da nas ugroze, ali mi ćemo pokazati da smo sposobni da odigramo dobru utakmicu", rekao je Rašović.  
Dakle, Ludogorec ne predstavlja nepoznanicu za Partizan, i Rašović ima jasnu strategiju za dvomeč sa bugarskom ekipom.
"Ludogorec je rezultatima u prethodnom periodu pokazao zašto je favorit, ali mi vidimo veliku šansu za dobar rezultat u prvoj utakmici i ne preostaje nam ništa drugo nego da pokušamo da iznenadimo favorita", rekao je Rašović.
Utakmica se igra u sredu u Bugarskoj, a Rašović je novinarima rekao da njegov tim neće igrati defanzivno, iako nije favorit. 
"Partizan nema igrače koji su sposobni da misle samo o odbrani. Hoćemo da igramo, nećemo se povući, već ćemo razmišljati o tome kako da ugrozimo protivnika. Pritisak mora da postoji jer mi želimo na vrh, i ići ćemo korak po korak", rekao je Rašović.
Trener je objasnio da "oko ekipe" postoje "problemčići", ali da tim mora da bude strpljiv.
"Postoje neki problemčići oko ekipe koja je u formiranju, ali igrači imaju veliku šansu da uđu istoriju i da pokažu da poseduju kvalitet. Fudbaleri nam pristižu, a vrlo verovatno će neko da nas napusti, tako da moramo da budemo strpljivi", kazao je Rašović.
Djemba-Djemba.jpg
U prvom meču neće igrati Vladimir Volkov, koji je dobio crveni karton u meču protiv Širaka, ali je Rašović rekao da na svakoj poziciji u timu postoji adekvatna zamena.
Novi igrač Erik Đemba Đemba biće u konkurenciji za tim, ali Rašović kaže da još nije odlučio da li će igrati. 
Đemba Đemba smatra da Partizan može da se plasira u Ligu šampiona, ali da treba da bude koncentrisana.
"Dobio sam veliku šansu da igram kvalifikacije za Ligu šampiona. Gledao sam prošlu utakmicu Partizana i video mnogo mladih igrača, ali veliki potencijal. Ostaje nam da slušamo trenera, i, ako budemo koncentrisani, plasiraćemo se u Ligu šampiona", kaže Kamerunac.
Đemba Đemba ima 32 godine, a igrao je, između ostalih, u Mančester junajtedu, Aston Vili, Nantu, a u Partizan je došao iz Hapoela iz Tel Aviva. Sa Partizanom je potpisao ugovor na dve godine, a zadužio je broj 99.
"Spreman sam. Imao sam odmor, a od 3. jula sam individualno trenirao i znam da ću se uklopiti pošto imam veliko iskustvo", rekao je Đemba Đemba.
Sportski direktor Partizana Albert Nađ rekao je da je Đemba Đemba "pravo rešenje" za crno-bele, i da će uprkos godinama biti veliko pojačanje.
Nadj.jpg
"Našli smo pravo rešenje. Đemba Đemba je igrao u mnogo velikim klubovima, igrao je Ligu šampiona i Ligu Evropa i u jakim prvenstvima. Krase ga iskustvo i kvalitet", rekao je Nađ.
Kada je reč o eventualnim dolascima i odlascima iz Partizana, mediji su proteklih dana pisali da će ekipu pojačati Ismael Fofana iz Širaka, ali i da je Aleksandar Mitrović potpisao ugovor sa Anderlehtom.
"Sve je moguće. Ne samo da dođe on (Fofana), već ima i mnogo igrača koji su nam zanimljivi... Za Mitrovića ništa nije dogovoreno. Ako Bog da, igraće revanš", rekao je Nađ.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger