Headlines News :
Home » , » Mančester Junajted pobedom zatvorio turneju

Mančester Junajted pobedom zatvorio turneju

Written By maxtv on понедељак, 29. јул 2013. | 18:42

Fudbaleri Mančester Junajteda pobedom su zatvorili azijsko-australijsku turneju.
Beta/AP
U poslednjem meču oni su na Nacionalnom stadionu u Hong Kongu savladali domaći Kiči rezultatom 5:2.
Prvak Engleske je na turneji dobio dve, izgubio dve i odigrao je jednu utakmicu nerešeno. Crvenim đavolima predstoji povratak kući, a za naredni duel u Stokholmu, 6. avgusta, timu bi trebalo da se priključe Vidić, Runi, Čičarito i Nani.
Meč u Hong Kongu odigran je na zatrašujućem terenu, na kojem su prethodnih dana igrali Manečster Siti, Sanderlend i Totenhem, i na kojem se Nastasić povredio. 

Junajtedov otvoreni trening u nedelju je otkazan, a tek tog dana odlučeno je da se meč definitivno igra.
Beta/AP
Protiv najslabijeg rivala na turneji Dejvid Mojs je na klupi ostavio mnoge standardne prvotimce, pa je van Persi dobio priliku tek u finišu, kao i Rafael, dok De Hea, Ferdinand i Gigs nisu ni igrali, kao ni lakše povređeni Evans. 

Junajted je veliku prednost napravio sredinom prvog poluvremena, kada su tri gola u deset minuta postigli Velbek, Smoling i Fabio. Na startu drugog dela prvi gol u seniorskom timu dao je Adnan Januzaj, najbolji igrač U21 tima prošle sezone. Adnan je rođen u Briselu 1995, mladi je reprezentativac Belgije, a roditelji su mu rođeni u južnoj srpskoj pokrajini. 

Domaćini, koji su vicešamiopni Hong Konga, smanjili su sa dva vrlo lepa gola koja su postigli Lam i Nigerijac Aleks. Lamov pogodak bio je posebno atraktivan, a gotovo jednako lep gol postigao je 15 minuta pred kraj Džesi Lingard, koji je ušao u drugom poluvremenu, ali je uspeo da odbrani naslov najboljeg strelcva priprema, koji od samog početka drži. On je od 15 golova Junajteda postigao 4, uz 2 asistencije.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger