Headlines News :
Home » , » Borba za prvo fudbalsko omladinsko finale!

Borba za prvo fudbalsko omladinsko finale!

Written By maxtv on понедељак, 29. јул 2013. | 13:35

Došao je dan kada ćemo saznati da li imamo novu generaciju mladih fudbalera koja će svoj talent pretočti u uspeh na Evropskom prvenstvu, generaciju koja će imati potvrdu o kvalitetu u vidu medalje a ne samo priča. Srbija će danas "udariti" na Portugal u borbi za svoje prvo finale EP u uzrastu do 20 godina. Prenos meča je na našem sajtu od 15.30.
Nakon dobre igre u grupnoj fazi i ostvarene dve pobede, puleni Ljubinka Drulovića u meč ulaze u dobrom raspoloženju. Naši omladinci teško daju golove ali ih još teže primaju. Sa druge strane Porugal je jedna od efikasnijih ekipa na šampionatu i biće zanimljivo videti koji će stil preovladati danas. Meč je na programu od 15.30 uz direktan prenos na našem sajtu.
Srbija 1.jpg
Fudbaleri Srbije do 20 godina igraće danas polufinalnu utakmicu prvenstva Evrope protiv Portugala. Naša reprezentacija nikada nije uspela da se plasira u finale u ovom uzrastu - izgubili smo prethodna četiri polufinalna duela. Hoće li generacija koju predvode Mitrović, Meleg, Đurđević i Pavlovski uspeti da napravi iskorak i dođe na korak od krova Evrope.
Naš selktor Ljubinko Drulović dobro poznaje portugalski fudbal s obzirom da je 11 godina sveje uspešne karijer proveo baš u toj zemlji igrajući za Porto, Benfiku, Žil Visente i Penafiel.
"Po onom što sam čuo, Portugal je možda i glavni favoit na ovom prvenstvu. Poznajem dobro njihov stil i način na koju razmišljaju o fudbalu, ali i mi imamo svoje planove. Verujem u moj tim, spremali smo se za ovakve utakmice i daćemo sve od sebe da se plasiramo u finale", rekao je Drulović.
Portugal.jpg
Sa druge strane, ekipa Portugala je na prvenstvu postigla čak osam golova, forsiraju moderan i vrlo efikasan fudbal, na gol više. Portugalci igraju svoje prvo polufinale još od 2003. godine.
"Srećni smo što smo u polufinalu. Igramo dobro, postižemo puno golova ali moramo obratiti pažnju i na odbranu. Oni imaju sjane napadače, Mitrović je čak igrao i za seniorski tim i sigurno neće biti lako", izjavio je selktor Portugala Emilio Piekse.
Portugalci nemaju problema sa povredama i suzpenzijama, dok u našem timu neće biti Milana Vojvodića ali se vraća Andrija Luković.
Srbija 2.jpg
Meč u Litvaniji izmeću Srbije i Portugala igra se danas od 15.30 uz dirktan prenos na nasem sajtu.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger