Headlines News :
Home » , » Njujork i Memfis izjednačili

Njujork i Memfis izjednačili

Written By maxtv on среда, 8. мај 2013. | 10:24


U nastavku polufinala plej ofa Istočne konferencije NBA lige Njujork je u Medison Skver Gardenu savladao Indijanu sa 105:79 i izjednačio rezultat na 1:1 u seriji u kojoj se igra do četiri pobede. Na 1:1 izjednačio je i Memfis koji je u drugoj utakmici polufinala Zapadne konferencije, kao gost, savladao Oklahomu sa 99:93.
Igrač utakmice u Njujorku bio je Karmelo Entoni, dok je u poraženoj Indijani bolji od ostalih bio Pol Džordž sa 20 poena.
NBA-Njujork-Indijana-1.jpg
Karmelo Entoni je konačno počeo da pogađa, posle pet uzastopnih mečeva u plej ofu sa užasnim procentima šuta. Pogađali su Niksi iz svih pozicija, posebno u poslednjoj četvrtini.

Indijana koja je bila u zaostatku tokom celog meča, povela je pred kraj treće četvrtine sa 63:62, ali je tada usledio tornado sa druge strane i serija 30:2 za ubedljivu pobedu domaćina od 105:79!
NBA-Njujork-Indijana.jpg

Karmelo Entoni je meč završio sa 32 poena i 50 odsto šuta iz igre, a sledili su ga sjajni Šampert sa 15 i Felton sa 14 poena.Odličnu rolu imao je i Argentinac Pablo Priđoni sa 10 poena i 4 asistencije.
Meč u Oklahomi obeležili su Majk Konli, s jedne, i Kevin Durent s druge strane.
NBA-Memfis9.jpg
Obojica su bili blizu "tripl-dabl" učinka, ali je epitet najkorisnijeg aktera utakmice (MVP) pripao Konliju zbog pobede Indijane.
Uz 26 koševa, Konli je imao deset skokova i devet asistencija, dok je Durent utakmicu završio sa istim brojem poena, istim brojem asistencija ali i skokom više (11).
NBA-Memfis-2.jpg
Pored Konlija u pobedničkom timu dobru partiju pružio je Španac Mark Gasol sa 24 koša, pet skokova i isto toliko asistencija, dok je Durentov najbolji "asistent" bio Derek Fišer sa 19 poena.
NBA-Memfis-5.jpg
Tiha ekipa iz Memfisa nastavlja da iznenađuje i pobeđuje! Mark Gasol i drugovi odneli su veliku pobedu iz Oklahoma Sitija 99:93 i najavili više nego neizvesnu seriju.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger