Headlines News :
Home » , » Bez kvaliteta, odgovornosti, "srca"...

Bez kvaliteta, odgovornosti, "srca"...

Written By maxtv on среда, 22. мај 2013. | 21:52


Rikardo Sa Pinto razočaran lošom igrom svog tima, ali smatra da su mu igrači pomogli da donese odluke za narednu sezonu. Navijači vređali i gađali fudbalere.
Trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto rekao je da će mu posle današnjeg poraza od Slobode biti lakše da donese neke odluke o svojim fudbalerima za sledeću sezonu.
Zvezda.jpg
"Ovo je bila prilika za neke igrače da pokažu da mogu da budu deo tima sledeće sezone i sada mi je lakše da donesem neke odluke", rekao je Sa Pinto.
Portugalski stručnjak je na novinarsko pitanje rekao da ne želi da razmišlja kao da su ga neki igrači izdali.
"Samo ću reći da sam veoma razočaran. Veoma sam tužan i izvinjavam se navijačima pre svega u ime tima. Oni svaku utakmicu se trude da budemo bolji od protivnika i često nemaju novca za autobus ili automobil pa su ipak tu", rekao je Sa Pinto.
Portugalac je ocenio da njegov tim nema dovoljan kvalitet, istakavši da na današnjem meču "nije imao ni srce".
"Nije bilo ni odgovornosti kod igrača. Tokom prelaznog roka verovatno ćemo morati dosta toga da menjamo. Pojedini igrači su mi danas olakšali posao kada je u pitanju njihov status u sledećoj sezoni", poručio je Sa Pinto.
Sa druge strane, trener Slobde Ljubiša Stamenković kaže da je njegov tim dokazao dao zna da igra fudbal.
"Pokazali smo da znamo da igramo fudbal i po igri smo verovatno medju prve tri ekipe u Srbiji. Iskoristili smo slab dan Zvezde, njihovi igrači su bili bez motiva", rekao je Stamenković.
Popularni "Piskavac" se nada da će Sloboda jednom steći uslove da igra u Evropi.
"Krivo mi je što Sloboda nema uslove da igra u Evropi. Nadam se da će se jednom steći uslovi za to jer bismo imali šta da pokažemo", rekao je Stamenković. 
Na kraju meča na Marakani, navijači Zvezde nisu mogli da sakriju nezaovoljstvo. Prvo su pozvali igrače ispred severne tribine, da bi ih onda zasuli bakljama, petardama, upaljačima... Usput su ih propisno izvređali uz povike: "Marš iz Zvezde".
Besne navijače pokušao je da smiri golman Boban Bajković, jedan od ljubimaca navijača, ali bez učinka. 
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger