Headlines News :
Home » , » Ana opravdano favorit

Ana opravdano favorit

Written By maxtv on четвртак, 9. мај 2013. | 00:52


Ana Ivanović nastvlja da niže pobede na turniru premijer serije u Madridu. Naša teniserka izborila četvrtfinale savladavši u taj brejku Brtitanku Loru Robson 5:7, 7:2, 7:6 (7:5). Za polufinale protiv Anđelike Kerber.
Ana Ivanović plasirala se u četvrtfinale turnira premijer serije u Madridu, pošto je u osmini finala pobedila Britanku Loru Robson u tri seta - 5:7, 6:2, 7:6 (7:5). Za ulazak u polufinale, Ana će igrati protiv šeste teniserke sveta Nemice Anđelike Kerber, koju je savladala u oba dosadašnja međusobna duela. 
Ana.jpg
Ana je kao 16. teniserka sveta bila favorit protiv Britanke, koja na VTA listi zauzima 41. poziciju, ali je Robsonova u ovaj duel ušla puna samopouzdanja posle brilijantne pobede nad Radvanskom u prethodnom kolu. 
Malo je nedostajalo da Britanka i večeras priredi iznenađenje, jer je u trećem setu vodila sa 5:2, ali je u gotovo izgubljenoj situaciji Ana pokazala da i dalje ima kvalitet i volju da se vrati među deset najboljih.
Naša teniserka je dobila četiri gema zaredom, povela sa 6:5 i servirala za meč, a onda je, po ko zna koji put, potpuno stala kada je trebalo da zada završni udarac grogiranoj protivnici. 
Odlučio je taj brejk, koji je Ana odigrala dobro, mada je ponovo propustila da završi posao kada je vodila sa 6:4 i servirala. Britanka je smanjila na 6:5 da bi potom dvostrukom servis greškom poklonila Ani pobedu. 
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger