Headlines News :
Home » , » Zvezda za promene u FSS-u

Zvezda za promene u FSS-u

Written By maxtv on уторак, 23. април 2013. | 16:02


Kao i svakog ponedeljka i juče je održana sednica Upravnog odbora FK Crvena Zvezda, na kojoj je pored razmatranja klupskih problema bilo reči i radu FSS-a. Naime, rukovodstvo crveno-belih je podržalo inicijativu za promene u Fudbalskom Savezu Srbije i smenu predsednika Tomislava Karadžića.
Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena Zvezda podržao je inicijativu za održavanje vanredne Skupštine Fudbalskog saveza Srbije , povodom stanja u srpskom fudbalu, loše atmosfere i loših rezultata, odnosno trenutnog plasmana reprezentacije na FIFA rang listi.
UO FKCZ.jpg
"Upravni odbor FK Crvena zvezda smatra da je Skupština najmerodavnije mesto za kritiku, raspravu, sugestije, neslaganje ili promene i poziva sve fudbalske radnike Srbije da svoje inicijative sprovode kroz institucije sistema FSS i preko Statuta ove organizacije, a nikako preko medija odnosno javnosti", navodi se u saopštenju Crvene Zvezde.
Inicijativu za održavanje vanredne Skupštine pokrenuo je nekadašnji predsednik FSS Zvezdan Terzić, koji je predstavnicima klubova poslao mejl sa pozivom za smenu aktuelnog rukovodstva FSS na čelu sa Tomislavom Karadžićem.

Srbija gotovo izvesno neće učestvovati na prvenstvu sveta u Brazilu 2014. godine, a državni tim trenutno se nalazi tek na 40. mestu FIFA rang liste.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger