Headlines News :
Home » , » Odbojka - Zvezda opet šampion!

Odbojka - Zvezda opet šampion!

Written By maxtv on уторак, 23. април 2013. | 20:21


Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su devetu titulu prvaka Srbije! "Crveno-beli" su u finalnoj seriji plej Super lige sa 3:0 u pobedama savladali Partizan.
Odbojkaši Crvene zvezde odbranili su titulu prvaka Srbije pošto su savladali ekipu Partizana sa 3:0 (25:20, 25:22, 25:21) i u finalnoj seriji plej-ofa trijumfovali ukupnim rezultatom 3:0 u pobedama. Crveno-beli su osvojili ukupno devetu titulu nacionalnog šampiona.
Zvezda-odbojka1.jpg
Kapitenu Zvezde Mihajlu Mitiću šampionski pehar je predao predsednik Udruženja klubova Superlige Goran Chato, a Snežana Sparić, predstavnik sponzora takmičenja, kompanije "Viner Štediše osiguranje", uručučila mu je ček na 1.120.000 dinara.
Zvezda je tako odbranila titulu, izborila mesto u žrebu za Ligu šampiona i došla do trećeg trofeja u sezoni, pošto su u finalu Kupa Srbije pobedili Radnički iz Kragujevca, dok su Super kupu bili bolji od Vojvodine.
Crvena zvezda je do plej-ofa došla kao lider ligaškog dela takmičenja, dok je plasman partizana u finale bio iznemnadjenje, jer je ligu završio na sedmij poziciji. Crveno-beli su u plej-ofu u četvrtini finala pobedili Spartak iz Ljiga, a u polufinalu su bili bolji od Vojvodine, kao i u finalu - u tri meča.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger