Headlines News :
Home » , » Vojvodina rame uz rame sa Zvezdom

Vojvodina rame uz rame sa Zvezdom

Written By maxtv on уторак, 19. март 2013. | 17:36


Fudbaleri Vojvodine pobedili Donji Srem sa 2:0, golovima Vranješa i Kataija. Ovom pobedom, Vojvodina se izjednačila sa Zvezdom na tabeli.
Fudbaleri Vojvodine pobedili su danas Donji Srem sa 3:0 (2:0), u zaostaloj utakmici 19. kola prvenstva Srbije i izjednačili se na tabeli sa drugoplasiranom Crvenom zvezdom.
Vojvodina.jpg
Golove za Novosadjane postigli su Stojan Vranješ u 15. i Aleksandar Katai u 45. i 87. minutu.
"Emotivno smo se ispraznili posle pobede nad OFK Beogradom u Kupu, a sa druge strane Donji Srem je mnogo bolja ekipa nego što to pokazuje broj osvojenih bodova. Videlo se to i na početku meča, nema ekipe kojoj nisu stvorili bar dve-tri šanse", rekao je Nebojša Vignjević.
On je pohvalio mlađe igrače, koji su, kako je naveo, iskoristili šansu.
"Želeli smo da što pre damo gol i na sreću to nam je pošslo za rukom. I prvi i drugi pogodak došli su na vreme. U nastavku smo malo spustili ritam, prvenstveno zbog lošeg terena, ali sve u svemu, zaslužena pobeda. Iskoristili smo priliku i da damo šansu nekim igračima koji su do sada manje igrali i oni su opravdali šansu", poručio je Vignjević.
Trener Donjeg Srema Bogić Bogićević istakao je da je odlučio prvi pogodak Novosađana, koji je postigao Stojan Vranješ u 15. minutu.
"Dobro smo otvorili utaklmicu, ali nas je evrogol Vranješa vratio unazad, a poznato je da se mi jako teško vraćamo iz rezultatskog minusa. Posle toga sve je išlo na ruku domaćina", konstatovao je Bogićević.
Vojvodina je pobedom protiv Donjeg Srema došla na deobe druge pozicije sa Crvenom zvezdom, oba tima imaju po 38 bodova, dok je ekipa iz Pećinaca ostala na 14. mestu sa 17 bodova.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger