Headlines News :
Home » , » Blater: Brazil će biti spreman

Blater: Brazil će biti spreman

Written By maxtv on уторак, 19. март 2013. | 22:08


Sep Blater nimalo nije zabrinut za mogućnost Brazila da organizuje Mundijal. "Ne bojte se. Sve je pitanje vere i poverenja. FIFA to potpuno ima" rekao je prvi čovek Fifa.
Predsednik Svetske fudbalske federacije (FIFA) Sep Blater rekao je da veruje da će Brazil biti odličan organizator Mundijala sledeće godine. Česta odlaganja rokova izazvala su sumnju u medijima kako se Brazil sprema da bude domaćin najvećeg sportskog događaja.
sepp.jpg
"Ne plašite se. Sve je to stvar poverenja, a mi ga imamo kada je u pitanju Brazil. Sve će biti gotovo na vreme, jer niko ne može sebi da dozvoli da zakasni sa pripremama za Mundijal", kazao je Blater posle sastanka sa brazilskim ministrom sporta i članovima organizacionog komiteta Svetskog prvenstva 2014. godine.
Radovi na stadionima i infrastrukturi u Brazilu i dalje kasne, što je ponovo dovelo u pitanje sposobnost največhe južnoameričke države da organizuje SP. Brazil je do sada izgradio samo dva stadiona za Kup konfederacija od šest, koliko je trebalo. Organizatori će takođe morati da prevoze fudbalere, sudije, navijače i novinare širom Brazila, za koji je FIFA ocenila da je više kao kontinent nego zemlja.
Brazil_fans.jpg
"Uveren sam da ćemo imati odgovor na sve izazove i rokove koji su postavljeni ispred nas", rekao je brazilski ministar sporta Aldo Rebelo.
Prvi test Brazil će imati ove godine, pošto će od 15. do 30. juna biti domaćin Kupa konfederacija.
Svetsko fudbalsko prvenstvo održaće se u 12 gradova od 12. juna do 13. jula 2014. godine
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger