Headlines News :
Home » , » Oven završava karijeru

Oven završava karijeru

Written By maxtv on уторак, 19. март 2013. | 12:31


Bivši engleski reprezentativac i sadašnji fudbaler Stouka Majkl Oven najavio je danas da krajem sezone završava karijeru.Oven je tokom karijere nastupao i za Real Madrid, Njukasl, Mančester Junajted i na kraju za Stouk.
"Osećam da je sada pravi trenutak da spustim zavesu na karijeru. S neizmernim ponosom objavljujem nameru da se krajem sezone povučem iz profesionalnog fudbala"", rekao je Oven.
Majkl-Oven-1.jpg
Tridesetčetvorogodišnji Oven je ponikao u Liverpulu, za koji je igrao do 2004. i na 216 utakmica postigao 118 golova.
"Prošao sam sve selekcije Liverpula i sa 17 godina debitovao sa prvitim, a nakon toga igrao sam za Real Madrid, Njukasl, Mančester junajted i Stouk. Da ne pominjem da sam svoju zemlju predstavaljao 89 puta. Osećam da je pravo vreme da spustim zavesu na moju karijeru", naveo je 33-godišnji napadač.
Majkl-Oven-2.jpg
On je dodao da je mogao samo da sanja o takvoj karijeri i da ništa ne bi postigao bez velike podrške trenera, saigrača, članova stručnog štaba, navijača i njegovih sponzora.
Oven je na velikoj podršci posebno zahvalio svojoj porodici.
Oven koji je boje engleske reprezentaicje branio 89 puta, osvajač je i Zlatne lopte 2001. godine, kada je Liverpul osvojio trii trofeja - Kup UEFA, Liga Kup, FA Kup, Superkup Engleske i Superkup Evrope.
Majkl-Oven-3.jpg
Ovenu je tokom karijere izmakla samo titula pobednika Lige šampiona.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger