Headlines News :
Home » , » Isteraćemo Srbe sa Maksimira!

Isteraćemo Srbe sa Maksimira!

Written By maxtv on среда, 6. март 2013. | 13:08


Zoran Cvrk, komesar za bezbednost Fudbalskog saveza Hrvatske, izjavio je danas da će sa stadiona u Zagrebu biti izbačen svako ko bude navijao za srpsku reprezentaciju.
Komesar za bezbednost Fudbalskog saveza Hrvatske Zoran Cvrk rekao je danas da će sa stadiona Maksimir na predstojećoj utakmici između Hrvatske i Srbije, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine, izbaciti svakoga ko bude navijao za ekipu Siniše Mihajlovića.
Srbija-navijaci.jpg
"Ne isključujem mogućnost ulaska navijača Srbije na stadion. Navijati za Srbiju među 35.000 hrvatskih navijača, ipak, nije preporučljiv sport. To se odnosi i na podršku Hrvatskoj u Beogradu.
Svako ko bude lociran na tribinama sa takvom namerom moraće automatski da napusti stadion", rekao je Cvrk za Sportski žurnal.
On je rekao da hrvatski i srpski savez dobijaju upozorenja da bi neko od gostujućih navijača mogao da dođe na utakmice Hrvatske i Srbije i da su oba saveza, u saradnji sa ministarstvima unutrašnjih poslova, preduzele mere kako bi predupredili i najmanju opasnost da se tako nešto dogodi.
"Zajednički dogovor oba saveza je da na utakmicama u Zagrebu i Beogradu nema gostujućih navijača. Podelili smo, na bazi reciprociteta, po 150 ulaznica i ljude koji sa njima iz Srbije dođu na Maksimir smestićemo u lože. Nije pametno da neko, ma ko bio i odakle dolazio, navija za Srbiju u Zagrebu ili za Hrvatsku u Beogradu", rekao je on.
Utakmica između Hrvatske i Srbije igra se 22. marta od 18 sati u Zagrebu, a Srbija će 6. septembra biti domaćin Hrvatskoj u Zagrebu.
Srbija se u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine, takmiči u Grupi A, u kojoj je treća na tabeli sa četiri boda.
Prvo i drugo mesto zauzimaju Belgija i Hrvatska sa po 10 bodova, selekcija Makedonije zauzima četvrto mesto sa četiri boda, Vels je sakupio tri, a poslednja Škotska ima dva boda.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger