Headlines News :
Home » , » Maldonado veruje mehaničarima

Maldonado veruje mehaničarima

Written By maxtv on четвртак, 21. март 2013. | 11:53


Vozač Vilijamsa Pastor Maldonado imao je mnogo problema sa bolidom u prvoj trci Formule jedan za Veliku nagradu Australije u Melburnu. On, ipak, veruje da ekipa ove sezone može da ostvari dobre rezultate.
"Bilo je teško voziti, brinuti o gumama i paziti da ostanem na stazi. Borio sam se celog vikenda. Nije bilo dobro. Više sam brinuo o potezima koje smo obavili van staze, nego što sam mislio o vožnji", rekao je Maldonado.
Pastor-Maldonado-Vilijams.jpg
Maldonado je prošle nedelje trku u Melburnu završio trku posle 24 kruga. Vozač iz Venecuele kaže da su ga mehaničari uverili da su rešili probleme sa bolidom uoči testova na stazi Sepang, za Veliku nagradu Malezije koja se vozi u nedelju.
"Imao sam sve probleme koji mogu da vas zadese s vozilom. Dogodilo se najgore. Posle analiza koje smo obavili, znamo koji su problemi i teoretski imamo rešenje", rekao je on.
Upitan da li Vilijams može da pobedi u nedelju, Maldonado se nasmejao i rekao da je ekipi potrebno čudo.
"Teško je pobediti. Da biste to ostvarili morate da budete brzi i da imate mnogo sreće", rekao je 27-godišnji vozač.
Maldonado je prošle godine u Španiji postigao prvu pobedu u karijeri, što je bio i prvi trijumf Vilijamsa od 2004. godine. Britanski tim je prošlu godinu završio na osmom mestu u konkurenciji konstruktora.
Pastor-Maldonado-Vilijams...jpg
"Ranije sam se borio za pobede, a ne za pozicije. Formula jedan je potpuno drugačija. Ponekad možemo da budemo zadovljni sa 10. mestom u trci", rekao je on.
"Ove godine moramo naporno da radimo i pokušamo da budemo uz najbolje ekipe. Možda se nećemo boriti za pobede, ali mislim da možemo da ostvarimo dobre rezultate koji nas mogu "popeti" na podijum", dodao je Maldonado.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger