Headlines News :
Home » , » Đoković: Pametan izbor Amerikanaca

Đoković: Pametan izbor Amerikanaca

Written By maxtv on недеља, 17. фебруар 2013. | 13:10


Nadmorska visina će ići u korist Izneru i Kveriju, koji su visoki momci i serviraju preko 220 kilometara na sat. Amerikanci su mudro izabrali Bojsi, za koji, priznajem, do sada nisam čuo, rekao je Novak Đoković komentarišući predstojeći duel Srbije i SAD u Dejvis kupu.
Sve je iznenadila odluka Amerikanaca koji su kao mesto okršaja u Dejvis kupu protiv Srbije izabrali gradić Bojsi u Koloradu koji je poznatiji po krompiru nego po tenisu. Ipak, najbolji svetski teniser Novak Đoković smatra da Amerikanci nisu slučajno izabrali taj grad za odigravanje mečeva.
Novak-Djokovic.jpg
Đoković: Amerikancima odgovara nadmorska visina
„Tačno je da ne moramo da menjamo vremenske zone, jer u Ajdaho idemo posle Majamija, i samim tim, biće nam lakše da se prilagodimo uslovima. Međutim, nadmorska visina će ići u korist Izneru i Kveriju, koji su visoki momci i serviraju preko 220 kilometara na sat. Amerikanci su mudro izabrali ovaj grad, za koji, priznajem, do sada nisam čuo", rekao je Đoković za Večernje novosti.
Meč između SAD i Srbije odigraće se u dvorani „Tako bel" koji se nalazi u sklopu tamošnjeg univerziteta. Dvorana je specifična po tome što se nalazi na visini višoj od 800 metara, gde će brzina loptice, zbog razređenog vazduha, biti veća.
Lokalni mediji navode da će organizaacija meča koštati oko 400.000 dolara a da će troškove pokriti prodajom ulaznic koje će iznositi od 100 do 500 dolara. Dvorana inače ima 11.500 mesta.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger