Headlines News :
Home » , » Krvava palica za robiju Pistorijusa

Krvava palica za robiju Pistorijusa

Written By maxtv on недеља, 17. фебруар 2013. | 14:24


U stanu Oskara Pistorijusa pronađena krvava palica za kriket. Agencija AP prenela je izjavu neimenovanog policijskog izvora koji je potvrdio da je pronađena krvava palica posle koje verzija da je Pistorijus planirao ubistvo devojke sve realnije.
Slučaj Oskara Pistorijusa dobija obrte kakvi nisu viđeni ni u Holivudu. Južnoafrički sprinter, heroj nacije, u suzama je negirao da je planirao ubistvo devojke Rive Stenkamp. I dok je javnost šokirana i podeljena da li da veruje Pistorijusu ili ne, novi momenti iskrsli su u istrzi.
Oskar-Pistorijus.jpg
Novi momenti u slučaju Pistorijus
Kako prenose policijski izvori u stanu Pistorijusa pronađena je krvava palica za kriket, čime je verzija da je ubio devojku sa predumišljajem sve realnija.
Južnoafrički atletičar, višestruki šampion na Paraolimpijskim igrama i učesnik Olimpijskih igara u Londonu Oskar Pistorijus uhapšen je u Pretoriji, pošto je os usmrtio svoju devojku Rivu Stenkamp. Pistorijus je sa četiri hica u glavu i jednim u ruku pogodio 30-godišnju devojku, za koju je mislio da je provalnik. Policija ga zvanično optužila za ubistvo.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger