Headlines News :
Home » , » Bobi Braun uskoro Crnogorac?

Bobi Braun uskoro Crnogorac?

Written By maxtv on недеља, 17. фебруар 2013. | 11:49


Bobi Braun (košarkaš Sijene, ne bivši muž pokojne Vitni Hjuston), mogao bi u skorije vreme da zaigra za reprezentaciju Crne Gore. Mediji u toj zemlji spekulišu da bi ovog Amerikanca doveo selektor Luka Pavićević koji je sa Braunom već sarađivao u berlinskoj Albi.
Košarkaška reprezentacija Crne Gore mogla bi uskoro da dobije novo pojačanje iz Amerike. Kako prenosi Pobjeda, Amerikanac Bobi Braun, koji nosi dres Sijene, mogao bi da uzme crnogorsko državljanstvo i zaigra za reprezentaciju te zemlje.
Bobi-Braun.jpg
Bobi Braun uskoro "đetić"?
Sadašnji selektor Crne Gore sarađivao je sa Braunom u periodu kada je američki košarkaš nosio dres Albe iz Berlina.
„Stalno tražimo da poziciju plejmejkera držimo aktivnom. Sada mogu da kažem da nisakim nismo konkretno razgovarali, ali uvek gledamo ko bi tu mogao da pomogne. U ovom trenutku na tom mestu imamo Ročestija", rekao je Pavićević za „Pobjedu".
Braun ima fenomenalnu sezonu u redovima Sijene, a u sedam mečeva top 16 faze Evrolige u proseku bleži po 21,3 poena i pet asistencija po meču.
Ukoliko Braun zaigra za reprezentaciju Crne Gore on bi bio treći Amerikanac koji bi nastupao za tu reprezentaciju. Prethodno je dres Crne Gore nosio Omar Kuk, dok se trenutno u nacionalnom timu ove zemlje nalazi košatkaš Kahe Laboral rođen u Hustonu Tejlor Ročesti.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger