Headlines News :
Home » , » Lebron "iskidao" Djuranta

Lebron "iskidao" Djuranta

Written By maxtv on петак, 15. фебруар 2013. | 11:33


Lebron Džejms je nastavio svoj čarobni niz i protiv Oklahome, verovatno jedinog konkurenta Majamija za osvajanje trofeja ove sezone. U drugom derbiju večeri, Klipersi još jednom slavili protiv Lejkersa.
U nastavku prvenstva američke profesionalne košarkaške lige, jutros su odigrane dve utakmice i u obe slavili su gostujući timovi.
Klipersi su u gradskom derbiju savladali Lejkerse sa 125:101, dok je Majami bio bolji od Oklahome 110:100.
Duel gradskih rivala praktično je rešen u prvoj četvrtini koju su Klipersi dobili sa 33:17.
Centar Klipersa Blejk Grifin igrao je u tom periodu "simultanku", pošto je postigao 18, od ukupno 33 koša svog tima. Grifin se, međutim, u nastavku meča "sakrio", pa je do kraja susreta ubacio još samo četiri poena.
Zato su konstantno dobri bili Kris Pol i Čonsi Bilaps. Prvi je sa 24 koša bio najefikasniji igrač utakmice, pri čemu je ostvario i 13 asistencija. Bilaps je, pak, ubacio 21 koš, pogodivši pet "trojki" iz sedam pokušaja.
U poraženim Lejkersima odskočili su Kobi Brajant sa 20 poena, 11 asistencija i pet skokova, i Dvajt Hauard koji je, uz 18 koševa, osam puta bio najviši u skoku.
Sa skorom od 38 pobeda i 17 poraza Klipersi su praktično obezbedili plasman u plej-of, dok Lejkersi zauzimaju 10. mesto u Zapadnoj konferenciji ostvarivši 25 pobeda, uz 28 poraza.
U reprizi prošlogodišnjeg finala plej-ofa Majami je opet bio uspešniji od Oklahome, a Lebron Džejms je sedmi put zaredom postigao više od 30 koševa. Oklahomi je ubacio 39, pri čemu je 12 puta bio najviši u skoku i ostvario sedam asistencija.
Na suprotnoj strani briljirao je Kevin Djurant sa 40 poena, osam skokova, četiri asistencije i tri rampe.


Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger