Headlines News :
Home » , » Vladimir Lucić zadovoljan zbog prelaska u Španiju

Vladimir Lucić zadovoljan zbog prelaska u Španiju

Written By maxtv on четвртак, 4. јул 2013. | 18:29

Igraću u najjačoj ligi, protiv najboljih košarkaša u Evropi, rekao je Vladimir Lučić po sletanju u Valensiju, gde ga je dočekao veliki broj španskih novinara.
Doskorašnji kapiten košarkaša Partizana Vladimir Lučić izabrao je da karijeru nastavi u Valensiji, najviše zbog ACB lige, jer je špansko prvenstvo najjače u Evropi.
Lucic.jpg
"Imaću priliku da igram protiv najboljih i nadam se da sam doneo pravu odluku. Daću sve od sebe na svakom treningu i utakmici kako bih pomogao timu da igra bolje", rekao je Lučić na aerodromu, gde ga je dočekao veliki broj španskih novinara.
U Velensiji već igra Stefan Marković, a od srpskih košarkaša narandžasti dres ranije su nosili Marko Kešelj, Duško Savanović, Kosta Perović, Igor Rakočević, Marko Marinović, Dejan Milojević, Dejan Tomašević i Željko Rebrača.
"Dosta lepih stvari čuo sam o Valensiji od igrača koji su ranije igrali ovde. Prvi put sam napustio zemlju i rodni grad, Valensija će biti prvi strani klub za koji ću igrati profesionalno košarku. Nadam se da ću igrati dobro i da ću ispuniti očekavanja", dodao je 24-godišnji košarkaš.
Lučić je bio član prvog tima Partizana od sezone 2008/2009. U crno-belom dresu osvojio je pet titula prvaka države, četiri Kupa Radivoja Koraća i isto toliko šampionskih prstenova Jadranske lige.
Reprezentativac Srbije prošle sezone je u Evroligi prosečno beležio 13,7 poena i 4,8 skokova po meču.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger