Headlines News :
Home » , » Košarkaški spektakli čekaju Beograd!

Košarkaški spektakli čekaju Beograd!

Written By maxtv on четвртак, 4. јул 2013. | 21:00

Beograđani će ove sezone gledati spektakularnu košarku! Iako večiti nisu bili miljenici sreće na žrebu u Barseloni, mnogo jakih utakmica i pravih košarakaških praznika puno će značiti srpskoj košarci. Partizan će igrati u grupi A sa ekipama CSKA, Barselona, Fenerbahče, Nanter i Budivelnik dok će Zvezda u povratničkoj sezoni u Evroligi igrati u grupi D sa ekipama PAO, Makabi, Laboral, Lokomotiva Kuban i pobednikom kvalifikacija!
Grupe EL.jpg
Beograd je, uz Atinu, jedini grad koji će ove sezone imati dva predstavnika u elitnom takmičenju, dok je na prvom mestu Istanbul sa tri tima.
Partizan, šampion Jadranske lige i Srbije, kao i Crvena zvezda, vicešampion u oba pomenuta takmičenja, biće smešteni u petom od ukupno šest "šešira" za žreb.
Derbi6.jpg
Raspored utakmica:Prvo kolo Evrolige igra se 17. i 18. oktobra, Partizana će u prvoj utakmici gostovati Barseloni, dok će košarkaši Crvene zvezde dočekati ekipu Lokomotive iz Kubana
U drugom kolu, koje je na programu 24. i 25. oktobra, ekipa šampiona Srbije dočekuje Nanter, a crveno-beli gostuju Makabiju.
U trećem kolu, 31. 10. i 1. 11. crno-beli gostuju ukrajinskom Budivelniku. A Zvezda dočekuje Panatinaikos
U četvrtoj rundi, 7. i 8. movembar, Partizan u Beogradu dočekuje Fenerbahče, koje će sa klupe predvoditi Željko Obradović. Crvena zvezda putuje u Španiju na gostovanje Laboralu.
U petom kolu, 14. i 15. novembar, Partizan putuje za Moskvu na gostovanje CSKA, a Zvezda na svom terenu dočekuje kvalifikanta.
Košarkaši Partizana i Zvezde će istim redosledom odigrati i narednih pet mečeva, samo će gostovati ekipama kojima su prvo bili domaćini. Regularni deo sezone završava se 20. decembra 2013. godine.
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger