Headlines News :
Home » , » Liga Evrope: Ništa od čuda u Kazanju, Voša fantastična

Liga Evrope: Ništa od čuda u Kazanju, Voša fantastična

Written By maxtv on четвртак, 25. јул 2013. | 23:02

Honved - Vojvodina 1:3. Rubin - Jagodina 1:0. Hrabra i ofanzivna igra Jagodine nije urodila plodom - Rubin je kaznio jednu grešku na sredini terena i došao do pobede. Vojvodina odlična u Mađarskoj, pobedila i drugi put Honved.
Fudbaleri Jagodine nisu uspeli da se plasiraju u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope pošto su u Kazanju, u revanš utakmici drugog kola, izgubili od ekipe Rubina sa 1:0.
Jagodina.jpg
Prvi meč pre sedam dana u Jagodini ruski rim je dobio rezultatom 3:2, što je Jagodince stavilo u vrlo neugodnu poziciju, samo ih je čudo vodilo u naredni krug.
Jagodinci su se časno oprostili od evropske scene. Poraženi su i u revanšu, ali prema prikazanoj igri danas su zaslužili barem remi.
Fudbaleri osvajača Kupa Srbije u Kazanju su zaigrali mnogo hrabrije protiv, objektivno, kvalitetnijeg i znatno iskusnijeg rivala nego prošle nedelje kod kuće. Igrali su napadački, organizovano i angažovano i stvorili nekoliko veoma povoljnih prilika.
Prava je šteta šta su u prvom poluvremenu propustili Arsenijević i Lepović, a u nastavku susreta Cvetković nije realizovao stopostotnu šansu. Prihvaćenu loptu iskosa sa desne snažnim udarcem poslao je preko prečke, iako je mogao da reaguje smirenije i plasira je u mrežu.
Jagodinci su prema onome što je viđeno zaslužili da povedu već nakon prvog dela susreta i pitanje je kako bi se borba odvijala u nastavku. Međutim, kako to obično biva, protivnik je kaznio promašaje i obezbedo prolaz u treće kolo, gde će igrati protiv Randersa.
Trener Jagodine Mladen Dodić rekao je da žali za propuštenom prilikom iz prvog poluvremena meča sa Rubinom u Kazanju i zbog eliminacije iz kvalifikacija za fudbalsku Ligu Evropa.
"Nadali smo se pobedi i činili smo sve da to uradimo. Šteta što smo propustili tu šansu za gol u prvom poluvremenu. Da smo postigli gol, onda bi postojala realna šansa da trijumfujemo. Oni su u drugom poluvremenu kaznili naše greške", rekao je Dodić novinarima u Kazanju.
Rubin je danas pobedio sa 1:0, dok je u prvom meču slavio sa 3:2 i tako se sa dva trijumfa plasirao u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa.
"Još jednom, žao mi je što nismo iskoristili šanse. Rubinu želim da uđe u grupnu fazu takmičenja Lige Evropa i da postane šampion", rekao je Dodić.
Vojvodina.jpg
Vojvodina u Budimpešti, kako se ispostavilo, nije imala preterano težak posao. Marko Nikolić je upozoravao pre meča da ne sme biti euforije i opuštanja, a njegovi izabranici su ga poslušali i odigrali odličan meč protiv Honveda.
Bilbija je doveo Vošu u vođstvo posle 27. minuta igre, a rezultat je povisio Alivodić u 41. minutu.
Međutim, Dijara je fantastičnim udarcem sa distance, koliko toliko pružio nadu domaćim navijačima.
Srpski predstavnik ipak nije prepustio ništa slučaju, pa je u nastavku Stojan Vranješ postigao gol u 64. minutu, i tako stavio tačku na meč.
U narednom kolu, teži izazov za Novosađane, turska Bursa.
Vojvodina-1.jpg
Share this article :

0 коментара:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger