Headlines News :
Home » , » Ferer i Tsonga u polufinalu

Ferer i Tsonga u polufinalu

Written By maxtv on уторак, 4. јун 2013. | 18:43

David Ferer pobedio zemljaka Tomija Robreda sa 3:0 i plasirao se u polufinale Rolan Garosa, gde će igrati sa Tsongom, koji je istim rezultatom, pobedio Rodžera Federea.
Španski teniser David Ferer plasirao se u polufinale Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je pobedio sunarodnika Tomija Robreda sa 3:0 (6:2, 6:1, 6:1).
Tsonga.jpg
Robredo tako nije uspeo u četvrtom uzastopnom meču da napravi preokret i sustigne zaostatak od dva seta u odnosu na rivala.
Ferer je od samog početka meča nametnuo svoj ritam i Robredu nije ostavio nikakve šanse da izbori plasman u polufinale Rolan Garosa.
Četvrti nosilac na Rolan Garosu je u prvom i drugom setu napravio po dva brejka, dok je u trechem to učinio triput.
Ferer će se u polufinalu sastati Žo-Vilvred Tsongom koji je u drugom četvrtfinalu savladao Švajcarca Rodžera Federera sa 3:0. Meč je trajao sat i 53 minuta.
Tsonga je u prvom setu imao zaostatak brejka, ali je do kraja tog perioda igre uspeo dva puta da uzvrati i tako dođe do prednosti.
Ferer.jpg
U drugom setu Tsonga je odmah na početku uspeo da oduzme servis Federeru, koji do kraja tog perioda igre nije bio ni blizu da napravi brejk.
Drugi nosilac na Rolan Garosu u trećem setu imao je brejk zaostatka, ali je to veoma brzo uspeo da vrati, međutim, Francuz je još dvaput oduzeo servis Federeru i tako, mnogo lakše od očekivanog, izborio plasman u polufinale.
U preostala dva četvrtfinala sastaće se prvi teniser sveta Novak Đoković i Nemac Tomi Has, kao i Španac Rafael Nadal i Švajcarac Stanislas Vavrinka.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger