Headlines News :
Home » , » Igrači Reala okrenuli leđa Murinju

Igrači Reala okrenuli leđa Murinju

Written By maxtv on недеља, 5. мај 2013. | 13:05


Gotovo je. I ono malo podrške koju je Murinjo još imao u svlačionici Reala nestalo je nakon najnovijih malicioznih izjava o Ikera Kasiljasu. Nikada do sada Portugalac nije vodio klub u kome je bio ovoliko neomiljen, pa će svakako biti zanimljivo kako će se nositi sa tim, ovo malo vremena koje mu je još preostalo u španskoj prestonici.
Kada god bi napuštao neki klub, Žoze Murinjo je iza sebe ostavljao svlačionicu punu suza. U Portu, Čelsiju i Interu ostvario je poseban odnos sa igračima koji ga, doslovce svi, smatraju prijateljem i velikim učiteljem. A onda je došao u Madrid...
Kada Portugalac bude napustio „kraljevski klub" ovog leta, nije veliki broj igrača Reala koji će previše tugovati.
Nakon eliminacije u Ligi šampiona, i davno izgubljene titule u Španiji, paralelno su se dešavali i porazi van terena. Sukob sa Ikerom Kasiljasom, Realovim „zlatnim dečkom", niko mu u klubu nikada neće oprostiti, i to nije tajna.
A Murinjo, takav kakav je, umesto da pokuša da ublaži situaciju, on čini upravo suprotno. Nemajte sumnje, to čini vrlo svesno.
"Trebalo je da sezonu ranije dovedem Dijega Lopeza (trenutno prvog golmana Reala)", rekao je Murinjo. Odmah zatim, uvijeno doduše, govorio je i Kasiljasu, onom istom kapitenu i fudbaleru koji je davno zavredeo status legende kluba, a koji sada utakmice posmatra iz udobnih sedišta na klupama stadiona širom Španije i Evrope.
"Problemi nastaju kada neko pomisli da je iznad drugih. Nemam problem sa igračima koji smatraju da su isti kao i ostali", dodao je Murinjo.
jose.jpg
Ovakav istup se nije svideo nikome, a čak je i Pepe, koji se smatra igračem koji je Murinju uvek bio privržen, smatrao da mora da odreaguje.
"On je naš trener, ali morate imati malo više poštovanja prema Ikeru. Igrači i navijači stoje iza Kasiljasa. Reči trenera nisu bile najpogodnije, jer je Iker prava institucija u ovom klubu, kao i u Španiji", izjavio je Pepe.
Iako je uvek nedvosmisleno davao svoju podršku ostanku Murinja na klupi tima iz Madrida, ovoga puta je o tome govorio daleko umerenije.
"Svi smo mirni. Naš zadatak je da poštujemo boje dresa koji nosimo", rekao je je Pepe, kojeg zastupa isti agent kao i Murinja, Horhe Mendes.

Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger