Headlines News :
Home » , » Brajant protiv Brajanta

Brajant protiv Brajanta

Written By maxtv on недеља, 5. мај 2013. | 13:36


Kobi Brajant na sudu u procesu protiv majke Pamele, koja pokušava da proda njegove košarkaške suvenire iz detinjstva. Ovo je sam nastavak zategnutih odnosa koji vladaju među članovima porodice Brajant.
Odnos Kobija Brajanta sa majkom Pamelom i ocem Džoom (sada trenerom na Tajlandu, nekada profesionalnim košarkašem) dugo karakterišu kao „zategnuti". Spekulacije i njihovim nesuglasicama nekako su se razvijale uporedo sa napretkom njegove impresivne karijere. Najnovije poglavlje u ovoj neobičnoj porodičnoj priči, međutim, dobilo je obrise bizarnog.
bryant.jpg
As Lejkersa će morati da ide na sud kako bi sprečio da više od 900 njegovh košarkaških suvenira iz mladosti završi na aukciji.
Kobijeva majka je zimus potpisala ugovor sa jednom aukcijskom kućom u Nju Džersiju, od koje je dobila 450.000 dolara, i time im dala Kobijeve suvenire i dečačkih i sredoškolskih dana, kada je već postao vrlo poznat u Americi.
Čim je Brajant čuo za to, odmah je naložio svojim advokatima da izdejstvuju otkazivanje aukcije, ali je vlasnik pomenute aukcijske kuće Kenet Goldin odgovorio da to nije moguće zbog toga što je novac već dat njegovoj majci unapred, ali i jer su određena sredstva potrošena i na reklamiranje same aukcije.
Pamela-Bryant.jpg
Pamela Brajant
Goldin je takoće naglasio da je Kobijeva majka prilikom pregovora rekla da je pre pet godina pitala svog sina da li su mu potrebne stvari ostavljene u roditeljskom domu, na šta joj je on odgovorio da može da rasi sa njima šta poželi.
Među uspomenama koje su planirane za aukciju nalaze se Brajantovi dresovi, lopte, patike, majice za trening, šampionsko prstenje (ne ono koje je osvojio u NBA ligi)...
Aukcija je zakazana za sledeći mesec, a procena je da bi svi suveniri mogli da "odu" za oko milion i po dolara.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger