Headlines News :
Home » , » Žestoka tuča navijača Borca i Željezničara

Žestoka tuča navijača Borca i Željezničara

Written By maxtv on четвртак, 25. април 2013. | 00:12


U tuči u mestu Obroci kod Donjeg Vakufa navijača Borca i Željezničara, povređeno najmanje 15 navijača, 35 uhapšeno. Dvojica navijača sarajevskog kluba životno ugrožena, povređeno i sedam policajaca.
Do tuče u mestu Obroci kod Donjeg Vakufa došlo oko 14 časova, kada su navijači Borca krenuli na gostovanje u Sarajevo, dok su pristalice Željezničara krenule da bodre svoj klub u Prijerod. Navijači su se susreli u blizini Donjeg Vakufa a sumnja se da je tuča ugovorena.
Navijaci-tuca.jpg
Navijači privedeni nakon nereda
U neredima povređeno najmanje 15 navijača, mada pojedini mediji prenose da je broj dvostruko veći, od čega dva navijača  imaju povrede opasne po život, navodi internet portal klix.ba. Jedan 25-godišnji i drugi, 22-godišnji navijač ima teške povrede glave i višestruke lomove, i lekari se bore za njihov život.
U pokušaju da smiri incidente povređeno i najmanje sedam policajaca. Za sada je uhapšeno 35 navijača oba kluba. Oštećen je veći broj vozila koja su bila parkirana u blizini mesta gde se odigrao incident.
Navijaci-tuca-1.jpg
Dvojica navijača teško povređena
Prema navocima bosanskohercegovačkih medija, povređeni navijači koji su primljeni u Dom zdravlja u Donjem Vakufu pokušali su da nastave tuču nakon ukazane lekarske pomoći. Procenjuje se da je u neredima učestvovalo najmanje 100 huligana.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger