Headlines News :
Home » , » Murinjo i Falkao na Stamford bridžu

Murinjo i Falkao na Stamford bridžu

Written By maxtv on четвртак, 25. април 2013. | 13:12


Kako prenosi nemački "Bild", misterija u vezi sa novim klubom Žozea Murinja je rešena - on će se vratiti u Čelsi. Sa sobom će, dalje se ističe, povesti i Radamela Falkaa. Cena sjajnog Kolumbijca jeste ogromna, ali igrač koji je tako dugo opsesija Romana Abramoviča ne može biti preskup.
Nemački „Bild", koji je i prvi obelodanio informacije u vezi sa selidbom Marija Gecea u Minhen, sada kao ekskluzivnu vest prenosi dogovoren povratak Murinja u Čelsi, uz mali dodatak - Radamela Falkaa.
Mourinho.jpg
Pre nego što je iz Intera stigao u Madrid, Murinjo je, sa velikim uspehom, vodio londonski Čelsi. Na Stamford bridž je došao kao šampion Evrope, „poseban" po sopstvenom priznanju, ali nije uspeo da isti uspeh ponovi sa klubom Romana Abramoviča.
Dominacija u Premijer ligi, legendarni okršaji sa Aleksom Fergusonom, dve titule - sve to nije bilo dovoljno nezasitom ruskom oligarhu, pa je rastanak bio neminovan.
U Engleskoj i Italiji omiljen, u Španiji Murinjo nije naišao na podjednak prijem. Izostanak trofeja, svađe sa novinarima, igračima, pa i ikonama kluba, doprineli su da njegov odlazak iz „kraljevskog kluba" ovog leta više niko i ne dovodi u pitanje.
Spekuliše se gde bi mogla da bude nova destinacija ovog svojevrsnog fudbalskog megalomana iz Portugalije, a „Bild" veruje da je došao do konačnog odgovora.
Murinjo bi se možda i predomislio i ostao na „Bernabeu", kada bi uspeo da ga okiti sa desetim trofejom prvaka Evrope, ali nakon potopa na Vestfalenu, to se, najblaže rečeno, ne čini realnim.
Ruku pod ruku sa Murinjom, dalje se navodi, u London će doći i Radamel Falkao, ponajbolji napadač današnjice i igrač koji je već dugo opsesija Romana Abramoviča. Cena Kolumbijca nije mala, naprotiv, ali ni dbina džepova Romana Abramoviča nikada nije bila problem.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger