Headlines News :
Home » , » Ujed od 240.000 funti

Ujed od 240.000 funti

Written By maxtv on понедељак, 22. април 2013. | 13:52


Liverpul je novčano kaznio Luisa Suareza zbog toga što je na meču sa Čelsijem ujeo Branislava Ivanovića. Kako mediji saznaju, prema pravilniku Profesionalnog udruženja fudbalera Engleske, maksimalna kazna za ovakav incident je oduzimanje dvonedeljne plate, u ovom slučaju 240.000 funti.
Suarez je upravi kluba predložio da sredstva od kazne donira porodicama nastradalih navijača u tragediji u Šefildu 1989. godine.
Suarez-Ivanovic.jpg
Suarezu je ponuđena pomoć u savladavanju besa koju pruža Engleska fudbalska unija.
Urugvajski internacionalac je zario zube u rame srpskog defanzivca Ivanovića tokom nedeljnog meča koji je završen nerešenim rezultatom - 2:2.
Suarez se sinoć izvinio Ivanoviću putem Tvitera i telefonom zbog "neprihvatljivog ponašanja".
Ivanović je danas prihvatio izvinjenje Suareza i odbacio mogućnost privatne tužbe.
Ovo nije prvi put da kontroverzni Urugvajac ugrize protivnika. Isto je uradio 2010. godine kada je kao igrač Ajaksa ugrizao Otmana Bakala iz PSV-a, posle čega je dobio sedam mečeva suspenzije.
Engleski mediji "razapeli" su danas kontroverznog Urugvajca, koji je na Ostrvu već kažnjavan za rasizam zbog uvreda na račun tamnoputog levog beka Mančester Junajteda Patrisa Evre. Očekuje se žestoka kazna za Suareza, koji je gotovo izvesno završio tekuću sezonu, a verovatno će propustiti i početak naredne.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger