Headlines News :
Home » , » Nikolić: Još nije gotovo

Nikolić: Još nije gotovo

Written By maxtv on понедељак, 22. април 2013. | 17:44


Trener odbojkaša Crvene Zvezde Duško Nikolić rekao je danas da su njegovi igrači svesni da još nije gotova borba za titulu šampiona Srbije, iako njegova ekipa vodi sa 2:0 u pobedama u finalnoj seriji protiv Partizana.
Strateg crveno-belih je svestan da je njegov tim, usled vođstva u finalnoj seriji od 2:0, blizu odbrane titule ali da posao još nije završen. Od svojih igrača očekuje strpljenje i ozbiljnost sve dok se ne zabeleži treća pobeda.
Nikolic Ok CZ.jpg
"Mnogo puta u karijeri nije bilo ništa gotovo i kada sam gubio i vodio sa 2:0. Igrači su svesni toga, čvrsto stoje na zemlji, svesni su šta nam donosi pobeda, sve što smo radili čitave sezone može da stane u sutrašnju utakmicu i da budem iskren ne bih voleo da se
serija produži", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.
Zvezdin kapiten Mihajlo Mitić kazao je da sve zavisi od njegove ekipe.
"Sve zavisi od nas, ako se malo opustimo Partizan će to znati da iskorsti i preokrene. Daćemo sve od sebe da to sprečimo", kazao je Mitić.
Trener Partizana Milan Đuričić rekao je da veruje u preokret i da će njegova ekipa doći do pete utakmice.
"Verujemo u preokret, odlično smo radili. Teško je održavati formu. Načinili smo veliki podvig, a apetiti rastu tako da ćemo sve učiniti da dođemo do pete utakmice. Ući ćemo u duel rasterećeno i videćemo da li će to biti dovoljno", rekao je Đuričić.
Kapiten Partizana Ivan Steljić istakao je da se nada podršci publike koju njegov tim nije imao u prve dve utakmice.
"Nadam se da ćemo imati karakter koji nismo imali u prve dve utakmice finalne serije. Nadam se da će nas publika podržati u što većem broju jer je to glavni preduslov produžetka finalne serije", istakao je Steljić.
Treća utakmica finalne serije između Partizana i Crvene zvezde igraće se sutra od 18.00 u hali Šumice u Beogradu.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger