Headlines News :
Home » , » Tumbaković otišao iz Partizana!

Tumbaković otišao iz Partizana!

Written By maxtv on понедељак, 22. април 2013. | 15:39


Dosadašnji sportski direktor Partizan Ljubiša Tumbaković napustio je klub i preuzeo trenersku funkciju u kineskom prvoligašu Vuhan Zalu iz grada Vuhana, prenose beogradski mediji. Ovime je samo potvrđeno da je situacija u Humskoj daleko od sjajne i da opet postoji sukob sportskog sektora sa upravom kluba.
Iako su prethodnih dana iz Partizana uveravali javnost da je situacija u klubu najnormalnija, danas je je stigao svojevrstan demanti - sportski direktor Ljubiša Tumbaković napustio je tu funkciju i preuteo kineski Vuhan.
Tumbakovic.jpg
Tumbaković je na ovaj način indirektno priznao da je bilo sukoba sa predsednikom Draganom Đurićem na prošlonedeljnoj sednici klupskog Sekretarijata, iako su u petak na konferenciji za medije demantovali da je bilo problema i izjavili da ''atmosfera u klubu nikad nije bila bolja''.

Iz Partizana ova informacija za sada nije ni potvrđena, ni demantovana.

Tumbaković je prošle godine odbio ponude kineskih prvoligaša Pekinga i Šandonga, koje su potom preuzeli Aleksandar Stanojević i Radomir Antić.

Vuhan Zalu se posle šest odigranih kola u šampionatu Kine nalazi na pretposlednjoj poziciji sa svega jednim bodom - remi i pet poraza.

Dres ove ekipe nosi srpski internacionalac Novak Martinović, nekadašnji fudbaler Steauee iz Bukurešta.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger