Headlines News :
Home » , » Večiti naplaćuju dugove

Večiti naplaćuju dugove

Written By maxtv on петак, 1. март 2013. | 11:42


Mečevima 17. kola ovog vikenda se nastavlja takmičenje u Jelen Superligi. Partizan na svom stadionu dočekuje ekipu Donjeg Srema, koja mu je nanela poraz u prvom delu prvenstva. Crvena zvezda gostuje Radu, sa kojim je prošle godine igrala nerešeno na Marakani.
Utakmicama 17. kola ovog vikenda nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Superligi Srbije, a gradski derbi u nedelju će na Vračaru odigrati ekipe Rada i Crvene zvezde.
JSL.jpg
Za razliku od premijernog prolećnog kola ranije ove nedelje, koje je obeležilo odlaganje meča BSK - Partizan zbog natopljenog terena u Borči, sada bi sve utakmice trebalo da budu odigrane.
Šampion Srbije i aktuelni lider, Partizan tako će, silom prilika, u subotu odigrati svoj prvi prolećni meč, u kojem će na stadionu u Humskoj dočekati ekipu Donjeg Srema. Ekipa iz Pećinaca je veliki dužnik Partizana, pošto je u prvom delu sezone na "svom" terenu u Novom Sadu savladala crno-bele sa 2:1.
Fudbaleri Crvene zvezde su u sredu protiv Javora, uz dosta muke, došli do trijumfa i najavili nastavak šampionske trke sa Partizanom.
JSL 2.jpg
Ekipa Rada je takođe dužnik Zvezde iz prvog dela sezone, pošto je na Marakani osvojila bod (2:2) iako je tokom većeg dela utakmice imala igrača manje. "Građevinari" su u prvom prolećnom kolu osvojili bod (1:1) na gostovanju Radničkom iz Kragujevca.
Zanimljivo bi trebalo da bude i na novosadskom stadionu "Karađorđe", gde će Vojvodina dočekati subotički Spartak. Novosađani su u prošlom kolu u gostima savladali Smederevo sa 2:1, dok je Spartak na svom terenu remizirao sa Slobodom (2:2).
Užičani bi u ovom kolu trebalo da imaju lakši posao, pošto im u goste dolazi ekipa BSK-a iz Borče.
U derbiju timova koji se bore za opstanak, Novi Pazar će ugostiti Radnički iz Kragujevca, dok će Javor u Ivanjici dočekati poslednjeplasiranu ekipu Smedereva.
Fudbaleri Jagodine su u prošlom kolu u Kuli doživeli neočekivan poraz protiv Hajduka, a na stadionu na beogradskoj Karaburmi pokušaće da poprave sliku na meču sa OFK Beogradom.
JSL 3.jpg
Kuljani će nastaviti borbu za opstanak u Superligi, a sada ih čeka duel u Nišu sa domaćim Radničkim, takođe timom koji ove sezone ima zadatak za sačuva status elitnog ligaša.
U subotu od 14 sati igraju Radnički Niš - Hajduk, Novi Pazar - Radnički Kragujevac, Javor - Smederevo, Vojvodina - Spartak, Sloboda - BSK Borča i OFK Beograd - Jagodina. U 19 časova počinje utakmica Partizan - Donji Srem, a poslednji meč 17. kola igra se u nedelju od 14 sati, a sastaju se Rad - Crvena zvezda.
Share this article :

Translate

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Max Sport News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger